Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Escape Plan 2: Hades


Säkerhetsspecialisten Ray Breslin är tillbaka för att rentvå sitt namn och hjälpa andra som blivit felaktigt fängslade i säkerhetsfängelset Hades.


Originaltitel Escape Plan 2: Hades
Regissör Steven C Miller
Manus Miles Chapman
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Science Fiction, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Sylvester Stallone, Dave Bautista, Huang Xiaoming, Jesse Metcalfe, 50 Cent, Wes Chatham, Chen Tang, Tyron Woodley, Tyler Jon Olson, Titus Welliver, Shea Buckner, Jaime King, Lydia Hull, Ashley Cusato, Yifan Luo, Rowan Bousaid, Baylee Curran, Vincent Young
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 158
Filmnummer 128466

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rele
2023-07-24
Den här filmen ger jag en svag etta.
Raimo_1985
2021-06-14
Inte lika bra som första, och har egentligen ingenting med den att göra. Men den här är ju extremt underhållande, och väldigt rolig och absurd! De här flintskalliga vitsminkande killarna från Island, de är ju skitroliga i sin absurditet. Stallone levererar som alltid.
best_jeppe
2020-02-10
Helt absurd film som inte känns som att den existerar i samma värld som den första. Den första är inget mästerverk men är okej underhållning som kändes någorlunda "realistisk" men det här är bara galet. Actionscenerna är kassa, redigeringen är kasst, manuset är kasst, de flesta skådespelarna är kassa. Bara dåligt rakt igenom. Stabil 1a.
cotton
2020-02-10
Nej.
Afflicter
2020-02-04
Hur existerar den här dyngan ens? Manuset måste bestå av fem ord på en servett och jag gissar att Steven C Miller låg och snarkade på sofflocket under hela produktionen. Fy helsike vilket avskrede.
Barneyk
2019-10-01
Mest dålig men inte totalt usel. Men ja, dålig.
Christofer
2019-03-25
Ännu sämre än väntat faktiskt. Bland det löjligaste på länge. Dynga i varje del av produktionen.
Zok
2019-03-15
Vad hände här? Första filmen är inte något mästerverk, men klart underhållande och ändå en bra film. Detta var faktiskt riktigt uselt. Vad tänkte de med fängelsescenerna? Konstiga färger och ljus, enbart störande. Frågan är hur man fick Stallone, Bastista och Titus Welliver till detta? Förmodligen pengar, men ändå. Inte ens Stallone är bra här.
Bumbi78
2019-01-26
Den stora frågan är väl egentligen varför den här sk uppföljaren ens gjordes. Att det finns kinesiska pengar i projektet är hela tiden uppenbart - och stora delar av budgeten gick troligen till att hyra Stallone över en helg eller så. Som b-action kan den funka hjälpligt en trist kväll, men precis allt är betydligt sämre än i föregångaren.
fridenpaden
2018-12-04
Mycket sämre än första, både i manus och specialeffekter.
Visa äldre kommentarer »