Eternals

En grupp utomjordiska hjältar som har skyddat Jorden sedan tidernas begynnelse. När monstruösa varelser sedan länge bortglömda i historien mystiskt återvänder tvingas Eternals återförenas för att ännu en gång försvara mänskligheten.

Originaltitel Eternals
Regissör Chloé Zhao
Manus Chloé Zhao, Patrick Burleigh, Ryan Firpo, Kaz Firpo
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Ma Dong-seok, Kit Harington, Harish Patel, Bill Skarsgård, Haaz Sleiman, Esai Daniel Cross

amam
2023-07-06
Tråkig, kasst manus och oinspirerad regi.
2023-03-07
Stiligt och rätt mäktigt även om jag inte förstod hälften av vad som egentligen pågick. Att den är extremt pk verkar många stört sig på, något jag valde att inte bry mig om. Men troligtvis saknades bara en trans och en eternal i rullstol för att sluta den cirkeln.
karlmats
2022-11-06
Med tanke på de allmänna sågningarna och hur oinspirerat den här senaste MCU-cykeln har varit så är det väl ingen överdrift att säga att förväntningarna på den här filmen var minst sagt låga. Jag hade ingen koll alls på Eternals som koncept innan så det här blev en helt ny upplevelse för mig. Chloe Zhao tar med sig sin berättarstil in i superhjältevärlden och skapar nån form av unik hybrid som sticker ut, och jag gillar det som undantag från det generiska vi brukar få från Marvel. Det finns en hel del problem också, inte sen Captain Marvels dagar har vi väl fått nåt så här PK, vi har superhjältar från världens alla hörn och en är till och med dövstum, det finns nog många studiecirklar där ute som sitter och gnuggar händerna åt det här, men jag kan ha överseende med allt detta ändå, det är trots allt många roliga karaktärer här även om vi inte hinner lära känna dem så noga. Robb Stark och Jon Snow får träffas igen, Salma Hayek och Angelina får vara med på ett hörn och stjäl showen gör nog de båda indierna Kumail Nanjiani och Harish Patel, jag tror knappt mina ögon. Jag gillar konceptet med Eternals och Celestials och jag är beredd att förlåta det som inte fungerar och sätta en 3a till slut, jämfört med Shang-Chi är det här ett rent mästerverk. Man får nog försöka se det här isolerat från övriga MCU dock, lite av ett konstprojekt som förstör den värld man hittills byggt upp med tanke på hur otroligt starka dessa filurer verkar vara.
ToddDowney
2022-09-19
Överraskande bra för min del. Kunde de vart bättre? Självklart men kändes grandiös samtidigt som den känns väldigt personlig. Tråkigt att vissa fick mindre tid och utvecklas än andra men i det stora hela kan jag lungt säga att jag skulle se en 2a av dehär.
Nathalena
2022-07-25
Rejält tråkig
psyche_delic
2022-05-09
Hade inga större problem med den när jag såg den första gången, men nu har jag läst originalsetien av Kirby och inser mer och mer att de missade en stor potential när de gjorde vissa val. Varför är tex Deviants monster som ska utrotas istället för en ras med motiveringar som man kan sympatisera med (och en hel del som man inte kan sympatisera med, men det hade åtminstone blivit mer komplext)? Varför finns det så få Eternals? Var är relationen mellan Thena och Kro? Varför är inte Celestials mer intressanta? Osv osv…
HerrNenne
2022-04-04
2022-01-14: Jag gillade detta, det var ganska bra och speciellt när hjältarna tog del i vår historia och våra myter. Den saknar något som gör den speciell, och hela slutet kändes som lite av ett anti-klimax.
Gordyal
2022-02-23
Oj, så ointressant och stillaståemde. Och JISSES vad med moralkakor! Men några sekvenser är underhållande, så den slipper ettan. (4+/15)
Zok
2022-02-21
Långtråkigt och intetsägande.
PeterTheW
2022-01-26
Snygg? Ja. Men så jäkla tråkig att jag som har svårt att somna borde använda detta som sömnhjälp = Boring.