Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Ett jobb för Jim Kane


Pank och skuldsatt blir en ärlig cowboy inblandad i tvivelaktiga affärer med en ohederlig ranchägare.


Originaltitel Pocket Money
Regissör Stuart Rosenberg
Manus Terrence Malick
Genre Komedi, Western, 70-tal
Skådespelare Lee Marvin, Paul Newman, Gregory Sierra, Christine Belford, Strother Martin, Hector Elizondo, Wayne Rogers, Fred Graham, Kelly Jean Peters
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 5825

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ClintanTheKing
2013-10-05
Trots att filmen har en tämligen tunn handling så är detta en rätt underhållande cowbojsar-komedi med Newman och Marvin som skönt radarpar. Strother Martin (CHL) medverkar även han i en roll.
Elmore
2012-03-02
Både Marvin och Newman gör ett bra jobb i roller som man inte typiskt ser dom i vilket självklart gör filmen intressant. Det tillsammans med ett gäng andra färgstarka karaktärer är det som räddar filmen. Själva storyn känns inte helt genomtänkt och är varken tillräckligt trolig eller tillräckligt galen för att den ska fungera och engagera. Ändå en solid trea.

2011-09-22
Solklar trea på gränsen till fyra - men så älskar jag Lee Marvin också.
bubblo
2009-09-14
Tyckte om den här filmen som är lite underskattad (lågt antal personer som röstat om den på imdb, lågt betyg). Ändå är det guldkombo: Stuart rosenberg (ccol hand luke) som regisserat och Terrence Malick (badlands) som skrivit manus - filmen är en riktig lågmäld pärla, offbeat western, roadmovie..nåt sånt om två riktiga losers som luras in i en schaskig affär där de ska köpa rodeoboskap i Mexiko. Paul Newman lyckas med konststycket att spela en karaktär som är på gränsen till utvecklingsstörd, man glömmer helt den "tjusige" Newman man är så van vid... Lysande!