Ett järn i elden
Greve Massimo Contini har stulit tillräckligt med guld för att skapa problem i världsmarknaden så I.C.E. sänder superspionen Matt Helm att stoppa honom.

Originaltitel | The Wrecking Crew |
Regissör | Phil Karlson |
Manus | Donald Hamilton, William P McGivern |
Genre | 60-tal, Komedi, Action, Äventyr, Drama |
Skådespelare | Dean Martin, Elke Sommer, Sharon Tate, Nancy Kwan, Nigel Green, Tina Louise, John Larch, John Brascia, Weaver Levy, Wilhelm von Homburg, Bill Saito, Fuji, Pepper Martin, Ted Jordan |
Riktigt dålig agentparodi, hade varit klart mera intressant om dom hade gjort en seriösare film. Dean Martin i all ära men är han någon vidare skådis!? Filmens behållning är tidsandan, bilarna, miljöerna, kulisserna, musiken, frisyrerna och brudarna. Sharon Tate stjäl hela showen och är fantastisk att titta på. Det tramsas och flamsas i stort sett igenom hela filmen och efter 105 minuter är det äntligen slut.
Småcharmig "Bond-parodi" som onekligen är lik Casino Royale (fast sämre då). Dean Martin är helt okej så även filmen om man tar den för vad den är, men inte mer än så. Det evigt spelande ledmotivet blev ganska enerverande efter en stund.
Filmer som denna görs inte längre och tur är det.
I mitt tycke den vekare av de fyra matt Helm filmerna.
Dean Martin åter som Matt Helm, tyvärr hans sista film som denna hemliga agent. men denna har som de första mycket cool humor och action....i love spy films