Ett olyckligt mord
Terry Thorpe är en nördig men mäktig filmkritiker. Av misstag dödar Terry sin älskarinna under ett gräl, och tvingas ta till stora mått för att dölja sitt brott. Olyckligtvis spårades älskarinnan innan sin död av en privatdetektiv, som genast anar oråd och misstänker Thorpe. Dessutom sköts mordfallet av polisen Fred Stapelli, som i sin strävan att bli en erkänd manusförfattare hoppas att Thorpe kan hjälpa honom att få till en Hollywood-succé.

Originaltitel | A Slight Case of Murder |
Alternativ titel | A Travesty |
Regissör | Steven Schachter |
Manus | Steven Schachter, William H Macy |
Genre | Komedi, Kriminalare, Mysterium, 90-tal |
Skådespelare | William H Macy, Adam Arkin, James Cromwell, Julia Campbell, Felicity Huffman, James Pickens Jr, Paul Mazursky, Vincent Pastore, Michael McMurtry, Stephanie Belding, Vik Sahay |
Slötittarklass.
rolig
Vad är det med folk? Hade man bara haft vett nog att göra ett bra slut så hade det varit en helt hejdlöst bra film.
Mkt onödig film. Varför ska jag se den? Varför bry sig. Se Murder by Death istället.
Jag gillar William H. Macey, men den här filmen kan han inte rädda. Fruktansvärt usel och jag HATAR verkligen att man pratar med kameran.
skön, kul med referenser till filmer
jag var inte speciellt imponerad. tyckte den framställde alla kvinnor som hysteriska och påfrestande och otrogna och alla män som sarkastiska och självsäkra och otrogna.
orka med fler sådana filmer :|. humorn var inte min grej heller.
fast en stark trea.
såg inte hela, utan lite från och till. men i stil med thorpe är jag, efter att ha läst kommentarerna är, ganska säker på att det är en trea. =)
Den är ganska snyggt gjort, kul att han pratar med kameran... Blir personligt på ett annat sätt. tycker om början när det är helt grått och så kommer en hund med knallgul regnkappa...