Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Ett perfekt mord


Wall Street-höjdaren Steven Taylor verkar vara en perfekt make till den vackra och intelligenta Emily Bradford Taylor. Mycket lite i deras tillvaro är dock som det verkar utåt. Steven är mycket väl medveten om Emilys älskare, den bohemiske konstnären David Shaw. De befinner sig i en situation där rikedom och prestige ökar spänningen mellan dem. När Steven kontaktar David för att begå det perfekta mordet på sin älskade hustru, startar en kedjereaktion av händelser utanför hans kontroll.


Originaltitel A Perfect Murder
Regissör Andrew Davis
Manus Patrick Smith Kelly
Genre Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Michael Douglas, Gwyneth Paltrow, Viggo Mortensen, Sarita Choudhury, David Suchet, Michael P Moran, Constance Towers, Peter Benson (III), Jeff Williams (I), David Eigenberg, Novella Nelson, Monica Parker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4653
Filmnummer 3772

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2018-05-20
Det blir en stark trea, dels för handlingen och dels för utförandet, det finns tanke bakom, ok det finns en förlaga men ändå har man hittat en egen stil. Michael Douglas gör det mycket bra och även Gwyneth Paltrow,, måste väl berömma Viggo Mortensen när jag ändå är igång, han förändrades med sin roll som märktes efter hand.
StureStenhög
2018-05-19
Jag har inget emot remakes så länge som man faktiskt försöker göra något eget av dem, och det lyckas man helt okej med här. Ny modern spelplats och lite nya och ändrade omständigheter gör att det här aldrig känns som en upprepning. Ett och annat problem finns det med storyn förstås, men jag förväntar mig inte annat av sådana här filmer. Regin är ändå över medel i genren, och det är underhållande från början till slut. Michael Douglas är dessutom alltid bra i sådana här roller
Rai
2018-02-24
Den här filmen är riktigt seg!

2018-01-19
En av mina favorit 90-tals klassiker med Douglas. Föregångaren som Hitchcock regisserade ("Dial M for Murder") är det inget fel på heller.

2016-11-21
I stort sett en like bra om enn mer action betonet versjon av dial m for murder.
Stygga-Vargen
2016-10-27
När man gör remakes av Hitchcock-klassiker brukar resultatet i regel bli riktigt jävla uselt men denna remake blev faktiskt väldigt lyckad. Den är väldigt spännande och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig. Lika bra som originalet är den ju inte men den är ändå väldigt bra.
Jamesa
2016-08-23
Bra film. Douglas är bra som alltid.
Tatty
2016-06-12
Ganska bra och spännande film med Michael Douglas. Gillar spänningen i filmen.
jonassjohnson
2016-02-21
I ert vetlösa hat
Bumbi78
2015-09-20
Gillar verkligen den här stiliga thrillern. Det spottades ut ett helt gäng kompetenta thrillers under 90-talet och denna ären av de bästa. Schysst story, bra driv och kompetenta skådisar.
Visa äldre kommentarer »