Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Jungle Warriors


Joanna Quinn, en välkänd modefotograf, har just avslutat ett stort fotojobb i vildmarksmiljö med fyra vackra modeller. Gruppens flygplan råkar emellertid ut för dåligt väder under hemresan och tvingas nödlanda i djungeln. Paniken sprider sig bland de överlevande när pytonormar och krokodiler går till anfall på jakt efter föda. Under sin flykt tas de tillfånga av drogbaronen Cesar Santiagos privatarmé. En grym och hänsynslösa kokainfabrikant med sitt välbevakade näste djupt inne i Amazonas djungel. Santiago beordrar sina män att avrätta hela gisslan, men vet inte om att hans galna flickvän Diva "sparar" flickorna till lägrets män för en stunds "underhållning". Våldtäkt och förnedring får kvinnorna att försöka fly. Ett flyktförsök med dåliga odds och livet som insats.


Originaltitel Euer weg führt durch die hölle
Regissör Ernst R von Theumer, Billy Fine
Manus Robert Collector, Ernst R von Theumer
Genre Action, 80-tal
Skådespelare Nina Van Pallandt, John Vernon, Sybil Danning, Alex Cord, Paul L Smith, Marjoe Gortner, Woody Strode, Kai Wulff, Dana Elcar, Suzi Horne, Mindi Iden, Kari Lloyd, Ava Cadell, Louisa Moritz, Angela Robinson Witherspoon, Myra Chason
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 43072

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


SONGUN
2016-08-30
MEN NEHEJ nej visste inte att det fanns en oklippt version!!! En klippt djungelactionfilm är ingen rolig film att råka ut för.
Gordyal
2015-06-07
Den oklippta versionen nådde upp till en trea! (7/15)
Gordyal
2015-06-07
Har dessvärre bara sett den klippta versionen, så jag antar att jag har missat det mesta av kvalitet. Men det är dumt, 80-taligt och en skyhög body count, så varför klaga? (6/15)
Raimo_1985
2014-02-22
Vilket skräp, här finns inget som håller intresse uppe i en och en halv trist timme. Jag tänker alltid att jag ska hålla mig borta från djungelaction, och sen sitter jag där igen! Jag ska bara se Djungelmassakern nu.... Men jag vet ju hur det blir.
dudson
2010-04-01
Mummsig Action Raffel av Bästa Märke!! Sten-Hård rulle med mkt Våld&Sex)...Gäller se den Oklippta versionen bara...En film som Levererar!!!
Bumbi78
2007-07-26
typisk djungelaction alá 80 tal. En av de bättre faktiskt. Alltid kul att se Woody Strode - de är en hård jävel.
tilapia
2006-05-02
trots en handling som utlovar dum åttiotalsexploitation av god klass så blev det bara platt och tråkigt.