Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

A Muse


En film om förlorad ungdom, kärlek, ensamhet, avundsjuka och poesi. En erkänd poet i 70-årsåldern bor i ett stort hus där hans författarkollega och lärling i 30-årsåldern, som beundrar och ser upp till sin mentor, ständigt är på besök. En dag dyker en 17-årig flicka vid namn Euo-gyo upp i deras liv och börjar städa i hemmet. Det uppstår en nära vänskap mellan flickan och den gamla mannen, där det kanske finns romantiska undertoner. Och den yngre författaren blir avundsjuk på flickans relation med hans mentor.


Originaltitel Eun-gyo
Alternativ titel Eungyo, Eun Gyo
Regissör Chung Ji-woo
Manus Chung Ji-woo
Genre 2010-tal, Drama, Romantik
Skådespelare Park Hae-il, Kim Mu-yeol, Kim Go-Eun, Jeong Man-shik, Park Cheol-Hyeon, Jang Yun-sil, Jeong Seo-in, Kim Kyeong-il, Ahn Min-Yeong, Im Mi-Yeon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 99516

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2012-09-16
allvarlig, vacker.
Hindsight
2012-08-12
Oehört bra skådespel, vacker kinematografi, grym story. Kort och gott: se den
maldoror
2012-08-02
Det börjar finstämt och trevande, fotat i ett vackert dovt pastelaktigt ljust och det förtsätter att treva och att vara finstämt och blir sedan sorligare och mer tragiskt. Det trevar i sorgligheten och filmen bara förtsätter och förtsätter och när den är slut fortsätter det att treva ändå och man tänker som Strindberg att det är synd om människorna och finner lite tröst i det.