Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Every Secret Thing


En detektiv försöker nysta upp mysteriet kring försvunna barn. De huvudmisstänkta är två unga tjejer som, för sju år sedan, hamnade på ungdomsanstalt för att ha tagit livet av ett barn.


Originaltitel Every Secret Thing
Regissör Amy Berg
Manus Nicole Holofcener
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Elizabeth Banks, Danielle Macdonald, Dakota Fanning, Diane Lane, Brynne Norquist, Eva Grace Kellner, Nate Parker, Sarah Sokolovic, Common, Colin Donnell, Renée Elise Goldsberry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 119
Filmnummer 111106

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av Stygga-Vargen
Handlingen kretsar kring Ronnie (Dakota Fanning) och Alice (Danielle Macdonald) som kände varandra som barn men numer har de glidit ifrån varandra och umgås alltså inte längre. Ronnie arbetar på...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2017-10-13
Storyn är bra och skådespelarna gör bra ifrån sig. Filmen i sig kunde dock ha gjorts bättre. Den duger i brist på annat men det är också allt. Svag 3:a.
asasae
2016-11-11
Verklighetstrogen. Obehaglig. Väldramatiserad. Men jösses så olika andra här tyckte!
Christofer
2016-08-10
Det här verkade mer lovande i början än vad man till slut fick. Hade nog mått bättre av en halvtimme extra och ett mer genomtänkt manus. Dock var det ingen dålig film, det blev bara lite korthugget mot slutet. En svag trea.
KyLLo
2016-07-24
Ett tänkvärt kriminaldrama som lyfter fram andra aspekter än många andra filmer. Det skapar ett visst djup och väcker en viss nyfikenhet. Som tittare kan man bilda sig en egen uppfattning om saker och ting. Ett barn försvinner spårlöst från sina föräldrar och utredarna försöker ta hjälp av ett för länge sedan avslutat fall av barnkidnappning. Inledningsvis är det inte helt enkelt att förstå vad som hänt och hur allt hänger samman. Men med hjälp av små återblickar och i takt med att utredningen går framåt klarnar historien allt mer. Och den väcker tankar ända fram till eftertexterna. Det negativa är att det för övrigt känns lite väl mycket som en typisk tv-film. Billig produktion, någon onödigt utdragen scen och ryckigt med många tvära kast.
idaho1981
2016-04-30
Välspelat men rätt oengagerande. Man faller lite i varje klyscha för den här sortens film fast man tydligt märker regissörens vilja att skapa nytt. Några intressanta vändningar, Mendez kändes som att man var rätt säker redan från början på vad som hänt.. Stark tvåa.
Starlette
2016-04-04
Intressant och välspelad.
passi0n
2016-01-12
Tråkig film. Se den inte.
Zebulonm
2015-12-06
Rätt boring...