Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Every Thing Will Be Fine


Efter en dispyt med sin flickvän kör författaren Tomas Eldan planlöst runt i snöovädret för att vädra sin frustration. När ett barn plötsligt dyker upp på vägen hinner Tomas inte stanna, och pojken dör av kollisionen.


Originaltitel Every Thing Will Be Fine
Alternativ titel Everything Will Be Fine
Regissör Wim Wenders
Manus Bjørn Olaf Johannessen
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare James Franco, Charlotte Gainsbourg, Rachel McAdams, Marie-Josée Croze, Julia Sarah Stone, Robert Naylor, Patrick Bauchau, Peter Stormare, Lilah Fitzgerald, Philippe Vanasse-Paquet, Jack Fulton, Céline Bonnier
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 85
Filmnummer 111372

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Albion
2021-04-05
Jag gillar det här. Lågmält och betraktat lite på avstånd, blir inte så närgånget som annars kan vara vanligt. Man får inte riktigt några sympatikänslor utan filmen håller en neutral ton som känns intressant. Ett ämne som är känsligt att närma sig men Wenders gör det utomordentligt stiligt. Betyget blir en stark 4;a, dvs 4+
finkan
2021-02-15
Helt ok film
Barneyk
2016-02-09
Karaktärerna känns aldrig levande eller trovärdiga. Dialog och skådespeleri är på sin höjd ojämnt. Jag gillar Franco och tycker han är en bra skådis, men han är inte så mångsidig och funkar inte. Jag gillar verkligen McAdams, men vad är det med hennes konstiga brytning? Gainsbourg är en makalös skådespelerska och hon gör väldigt bra ifrån sig men karaktären känns platt, tom och inte på riktigt. Fina bilder och vyer i fotot men det lyfter aldrig där heller. Inte helt dåligt, men inte alls bra. Får ändå godkänt.
Taliah
2015-10-12
Mr. Obvious calling Mr. Wenders and wants his identity back.
Darn
2015-09-17
Jag greps inte alls av något i denna film, inte ens av den dystra lågmäldheten. Nog för att karaktärer får vara osympatiska och ändå kan väcka sympati hos en som åskådare. Men det är svårt att ryckas med i några som i samma stund inte agerar särskilt väl mer än att visa samma sorts ansiktsuttryck. Om budskapet är att lyfta fram en av de metoder som psykoanalysen (något jag har svårt för) vilar på eller inte låter jag vara osagt. Det skulle kunna vara så. Oavsett vilket gillade jag inte filmen.
zzingo
2015-09-05
Som en feelgoodfilm fast precis tvärtom.
KimEkberg
2015-08-20
knäppt att göra en film som ingen kommer älska och ingen hata. ser ut som ett dataspel, men 3D håller sig på mattan ändå till skillnad från ofta. men det blir mörkt och solkigt av glasögonen.