Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Evidence


En polis jagar en mördare som ligger bakom en massaker på en bensinstation. Till sin hjälp har hon videomaterial från händelsen, filmat av offren.


Originaltitel Evidence
Regissör Olatunde Osunsanmi
Manus John Swetnam
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Radha Mitchell, Stephen Moyer, Svetlana Metkina, Aml Ameen, Torrey DeVitto, Dale Dickey, Nolan Gerard Funk, Harry Lennix, Caitlin Stasey, Chris Jai Alex
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 97
Filmnummer 104617

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2017-04-12
Helvete vilken usel film. Found footage bitarna är mörka och av dålig kvalitet. Det är iofs motiverat av filmen men det gör också att majoriteten av filmen är av låg kvalitet. Det är inte det som är filmens svaghet däremot utan det är det otroligt dåligt skrivna manuset. All dialog är enbart klyschor, handlingen är förutsägbar och slutet var ett av de sämsta och uslaste skrivna jag har sett på länge. Skulle det vara mindblowing eller nåt? Det var så mycket i den här filmen som man var tvungen att gömma sig bakom skämskudden för. Svag etta.
Johan685
2014-08-12
Småspännande mest hela tiden. Men slutet är helt fenomenalt som får upp filmen till en 4:a.
Engravadlax
2014-07-21
Osunsanmi kör samma stil som i The Fourth Kind, växlandes mellan konventionell film och found footage, och det är snarlikt funktionellt... och dysfunktionellt. Svagast är de konventionella bitarna (kanske mest pga dåligt manus och agerande, speciellt Moyer och Mitchell, de är fan sämst), filmen hade kanske vunnit på att köra found footage rakt igenom. The Fourth Kind är det läskigaste jag har sett, även om den är riktigt ojämn, och det här var väl inte helt värdelöst... men inte var det bra heller. Osunsanmi har många sjyssta idéer och många riktigt dåliga, om han kan lära sig var hans styrkor ligger och delegera resten till andra (inte Swetnam) så tror jag att han kan prestera på hyfsat hög nivå.
Bumbi78
2014-06-15
Mordmysterium där småjobbig found-footage-skräck blandas med sedvanlig thrillerintrig. Spretigt redan från start och med vilje luddigt och trixigt så tittaren ska luras - klar inspiration från Saw. Lyfter aningen mot slutet, men det krävs koncentration om man vill få ut nåt av den här.
Nena2000
2014-03-20
Den var helt ok och bitvis både spännande och ruggig. Jag kanske är trög men jag hade faktiskt inte listat ut slutet. Lite jobbigt med alla skakiga filmsekvenser
Djason
2014-01-19
Intressant idé som man tyvärr slarvar bort lite. Listade tyvärr också ut ganska tidigt vilka eller vilken som är den skyldige, det höjer ju inte helller betyget direkt. Radha Mitchell är som vanligt mycket kompetent i sin roll.
Tepesco
2013-12-19
Överraskande bra men jobbig filmning bitvis.

2013-12-07
Skakig handkamera och mycket skrik i vanlig ordning när det handlar om en sådan här fejkdokumentär. Filmen har ett visst intresse, men kan knappast ses som bra. Långt ifrån. 3/10.
Dobegirl
2013-12-04
Njaaa.....
TheHorrorfan
2013-09-24
En 1a? Lite väl snålt tycker jag. Förstår att många kan ha emot twisten i slutet, men jag gillade den. Tyckte att den var lite obehaglig emellanåt också. Svag 4a.
Visa äldre kommentarer »