Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Exiled


En grupp polare mötts igen efter flera år borta från varandra. Men det är inte under glada omständigheter som de träffar varandra igen. De är alla komplicerat indragna i maffians värld och alla ska döda alla i stort sett, men av ett tillfälle så ska de samarbeta en allra sista gång, men det går inte som de har tänkt sig.


Originaltitel Fong juk
Regissör Johnny To
Manus Szeto Kam-Yuen, Yip Tin-shing
Genre 2000-tal, Kriminalare, Thriller
Skådespelare Francis Ng, Simon Yam, Anthony Wong Chau-sang, Roy Cheung, Nick Cheung, Josie Ho, Lam Suet, Ellen Chan, Richie Ren, Lam Ka-tung
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 190
Filmnummer 47572

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kurt-Opeth
2012-05-24
Fantastisk film
Tenchi
2011-12-04
Snygg action och bra skådisar, men tyvärr är den fåniga kinesiska humorn (som jag inte förstår till fullo) med lite för mycket. Inledningsscenen är grymt bra men tyvärr tappar det mot mitten för att avslutas in en rikitgt bra avslutningsscen.
Zebulonm
2010-04-16
En bra film med en hel del action i.....
Afutadaku
2009-03-06
Tenderar att bli ganska fånig.
Bozze80
2008-07-04
En liten besvikelse då Johnny To brukar kunna bättre än så här. Actionscenerna är dock riktigt snygga (som alltid), vilket får filmen att trotts allt få godkänt. Tycker dock att de kunde ha skurit ner på den något "flamsiga" humorn lite, hade även varit bra med lite mer bakgrunds info så man bättre förstått sig på karaktärerna och den situationen de hamnat i.
skitbad
2008-07-01
Tjänar väl egentligen mest på att blanda tillbakalutad massmassaker-action med svammelcharm i en stundvis skön mix...men ändå...i slutändan medioker charmaction som varvar mellan att vara rätt skön och rätt fånig. Funderar ändå på att med en gigantisk fredspipa i mun sätta en svag 3:a, är man sugen på en lättsam och charmig action en halvseg kväll funkar den fint, lätt bästa To-filmen jag sett hittills iaf, inte för att det säger så mycket (de andra var "mediokeraction" utan varken charm eller tillbakalutad känsla...)
SLL
2008-03-02
Kanske inte lika bra som Breaking News och Fulltime Killer som jag gillar men utan tvekan en riktigt bra film. Framförallt tycker jag att man lyckats med handlingen och skådespelarna. Även om vi bjuds på en del cool shootouts så är det vänskapen mellan karaktärerna som imponerar mest.
Pelli
2008-02-29
"mötts"
Bredman
2008-02-19
HongKong, säger allt. Den är bra men i nte så bra. För mycket pang,pang
film_Alex
2008-02-12
Den här rullen har allt! Drama, action, humor och annat smått och gott man bara måste älska. Många tycker att den här filmen är seg, men jag uppskattar att man ger större utrymme till handling och karaktärsutveckling. Tvärt om så tycker jag att det bara stärker filmen i helhet och det ser man inte minst i slutet som inte bara innehåller en snygg, actionladdad final, utan dessutom utnyttjar karaktärernas och deras relationer till varandra för att stärka humorn och sympatin med huvudpersonerna. Stridskoreografin är i världsklass. Musiken är bland den bästa jag hört i actionväg. Jag älskar den! Sen har vi alla svepande vyer med kamran, revolverakrobatiken, slow-motion bilderna och inte minst de störtsköna atmosfärerna. Ljuset, röken, vinden, ja allt är uttänkt till minsta detalj för att stärka upplevelsen. Allt i allt så är det här ett måste för alla som gillar action. www.youtube.com/watch?v=Al1Pevvr9ZQ www.youtube.com/watch?v=MzANUHNXZM0
Visa äldre kommentarer »