Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Extraterrestrial


En grupp vänner åker på en helgtripp till en stuga i skogen. Väl där finner de sig terroriserade av utomjordiska besökare.


Originaltitel Extraterrestrial
Regissör Colin Minihan
Manus Colin Minihan, Stuart Ortiz
Genre Science Fiction, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Anja Savcic, Sean Rogerson, Emily Perkins, Fred Keating, Gil Bellows, Michael Ironside, Jacob Tremblay
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 162
Filmnummer 112617

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hoppandesoffan
2016-02-23
En film som vill så mycket men som inte når hela vägen fram. Det som till en början känns som en genreparodi tar sig mot slutet nästan på lite för stort allvar. Dock är en överraskande snygg och ger dig ett par jumpscars att ta tillvara på. 2+
Robkiller
2016-01-04
Utomjordingar i farten igen... hyfsat usla skådespelare, klen handling och dålig regi... men ger väl ändå en del underhållning och man slipper handskak-kamera för det mesta... får duga...
jezebel
2015-10-20
Hade den här filmen fokuserat mer på mystik och rädsla snarare än skrik och skrän hade den kunnat vara okej. Nu bara tunn story med dumma karaktärer. Går att se.
Bumbi78
2015-06-28
Fräsig skräckis med elaka aliens, snygga effekter, blodigheter och en skogstokig Michael Ironside. Klyshorna haglar visserligen och det flirtas friskt med andra filmer, men i slutändan satt jag ändå med ett leende. Perfekt rymdskräckis om det bara är underhållning man söker.
Podpolkovnik
2015-05-03
Skulle ha kunnat vara intressant, men faller platt genom att vara för grafisk. Hur svårt är det att låta utomjordingarna var gömda en lite längre del av filmen?
Djason
2015-04-20
Riktigt spännande och obehaglig vid flera tillfällen. Snyggt gjord men det som drar ned betyget är ungdomarna som inte kan agera och ibland är dialogen skrattretande dålig. Stort plus att Michael Ironside är med. Gil Bellows som sheriff gör ett bra jobb. Slutet vet jag dock inte om det är bu eller bä.
Johjt
2015-03-26
Bra idéer, manus och helt okej specialeffekter. Gillar också "kopian" av "Cigarett smoking man" från X-Files på slutet, måste komma därifrån med tanke på hur likt det var... MEN. Skådespelarna är totalt värdelösa och kan inte agera alls.
starsky
2015-03-22
Ok gränsar till svag trea men förvånansvärt bra kvalité så den är absolut sevärd!
Hanness
2015-03-22
Lika usel som väntat.
KamikazeHeart
2015-03-20
Riktigt skarp stundtals, men alldeles för spretig i känsla framför allt. Sjukt obehaglig ibland - ibland var den nästan så självparodisk att det kändes som Cabin In The Woods.
Visa äldre kommentarer »