Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Extreme Movie


Alla är 16, superkåta och totalt desperata att bli av med oskulden. Dessa sjukt grova, helt osannolika sketcher visar att det är lättare sagt än gjort.


Originaltitel Extreme Movie
Alternativ titel Everything You Always Wanted to Know About Teen Sex... But Were Afraid to Ask
Regissör Adam Jay Epstein, Andrew Jacobson
Manus Adam Jay Epstein, Andrew Jacobson, Will Forte, John Solomon, Andy Samberg, Akiva Schaffer, Jorma Taccone, Erica Rivinoja, Phil Lord, Christopher Miller (I)
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Ryan Pinkston, Michael Cera, Frankie Muniz, Rob Pinkston, Ben Feldman, Kevin Hart, Jermaine Williams, Rheagan Wallace, Andy Milonakis, Cherilyn Wilson, Heather Hogan, Vanessa Lee Chester, Hank Harris, Jamie Kennedy, Joanna Garcia, Matthew Lillard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 614
Filmnummer 69229

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av canyonjoe
Efter att ha matas med Oscarsnominerade filmer i veckor tänkte jag att det skulle vara skönt att se på någon hjärndöd high school-komedi som man kan få flabba åt. Tyvärr valde jag fel komedi ...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2014-12-26
En sketchfilm om sex och tonåringar. Förvånansvärt många skådespelare känner jag igen sedan tidigare men samtidigt räddar de inget av denna usla film. Att jag såg den från början till slut berodde kanske på att den som sagt var uppbyggd i kortare sketcher och att den endast är ca 70 minuter lång eller så vill jag vara plåga mig själv. Inledningen med "Next level-tjejen" är dock lite småkul!
Brouhaha
2014-07-20
Rolig trivia är att Epstein och Jacobson namngav filmen efter hur extremt dåligt slutresultatet blev. Därav "Extreme Movie".
dafreakish
2014-05-30
Rutten "sketch"-film fylld av poänglösa scener staplade på varandra. Försöker vara rolig och utmanande men misslyckas totalt. Vad Cera gör här är rätt fascinerande...
Klintan911
2011-11-12
En sjukt fånig och dåligt gjord film med ett fåtal småroliga sekvenser.
Chilipanda
2011-09-21
Alltså denna filmen är så sjukt dålig att jag övervägde att höja alla mina andra ettor till 2:or bara för att skapa kontrast till hur dålig filmen verkligen är. Det är verkligen helt overkligt dåligt. Det får filmer som American Pie (som är på samma tema) att framstå som om den var regisserad av Gud. Jag är helt mållös. Jag kan nästan inte ens sova om nätterna längre... så dålig var den här filmen. Jag vill inte någon ska se den. Men samtidigt så vill jag att alla ska se den, så vi kan lida tillsammans... share the pain!
Bomkia
2011-08-14
Sååå dumt. Vissa av sekvenserna funkade vilket räddar filmen. 2a.
TheHorrorfan
2011-08-02
Faktiskt bra för att vara en sån där "movie".
Kosmoskorven
2011-07-26
Ha ha, sjukt dålig! Men satt ändock och skrattade för mig själv.
AddeColciago
2010-08-24
Förvånansvärt rolig, men de missar ju poängen i nästan varje sketch? Sen tyckte jag att de kunde gått lite längre och vågat lite mer. Kändes lite fegt stundtals.
jownie
2010-08-01
hahaha, så jävla bra!
Visa äldre kommentarer »