Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Faces in the Crowd


En kvinna överlever en seriemördares överfall, men drabbas av vad som kallas "ansikts-blindhet" - ett tillstånd som innebär att hon glömmer en persons ansiktsdrag när hon inte ser dom. Medan hon försöker anpassa sig till sin nya situation, är mördaren ute efter att avsluta vad han börjat...


Originaltitel Faces in the Crowd
Regissör Julien Magnat
Manus Julien Magnat
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Milla Jovovich, Sarah Wayne Callies, Julian McMahon, Adam Harrington, Michael Shanks, Sandrine Holt, Valentina Vargas, Marianne Faithfull, Anthony Lemke, Apollonia Vanova, Sebastien Roberts
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 290
Filmnummer 92899

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-09-25
Milla Jovovich gör bra ifrån sig men annars finns det inte mycket gott att säga om denna ganska tråkiga och intetsägande film. Duger som tidsfördriv i brist på annat en regnig eftermiddag men det är också allt.
xpor
2015-06-16
Bottennappet när de bad doktorn att förenkla beskrivningen av ansiktsblindhet, och när de inte fattade förenklingen bad honom förenkla igen. Acceptera inte att idiotkulturen sprider sig. Stäng av.
emilype
2014-02-12
En film som höll mig engagerad från början till slut, även om den var en ren besvikelse på slutet. Filmen byggde på ett intressant tema och storyn var rätt lovande en bra bit in på filmen. Men mot slutet tappade den bort sig och själva "slutknorren" var en ren besvikelse. Slutet kändes ologiskt och omotiverat. Nej tyvärr, filmen kunde ha blivit mycket bättre än vad den blev, och sådant gör mig alltid lite extra besviken. Inte ens Milla lyfter betyget. Betyg 4 av 10.
Robkiller
2014-01-06
Att känna igen en mördare när man inte kommer ihåg ansikten är inte så lätt... i praktiken en enkel ta fast skurken film som blir onödigt rörig när skådespelarna för samma roll byts ut hela tiden... efter ett tag så tröttnar man och ser klart utan att egentligen bry sig... tempot är lågt och finns väl egentligen inte mycket här att se alls.
1jesper1
2013-07-07
och folk som säger att Milla Jovovich var bra i den här filmen har nog inte sett så mycket film.
1jesper1
2013-07-07
HERREGUD. Detta är ju fan nästinpå en kopia utav Blink.
Bumbi78
2013-06-21
En thriller som gärna vill vara annorlunda och stå från mängden, men som ändå faller in i ledet. Småspännande och inte helt förutsägbar och Milla var bra i rollen.
raggardjavul
2013-01-20
En lagom spännande action/detektiv film kanske kunde man gjort mer med manuset men helt ok att se en gång.
Bredman
2012-09-18
Milla var ju med därför en 3:a.
Julius
2012-09-09
Förutsägbar, men bra insatser från skådisarna... Skulle inte velat vara casting på den här filmen.
Visa äldre kommentarer »