Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Fair Game


Advokaten Kate påstår att hon blivit beskjuten. När hennes lägenhet sprängs i luften står det klart att någon vill döda henne. Tillsammans med en polis går Kate under jorden.


Originaltitel Fair Game
Regissör Andrew Sipes
Manus Paula Gosling, Charlie Fletcher
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare William Baldwin, Cindy Crawford, Steven Berkoff, Christopher McDonald, Miguel Sandoval, Johann Carlo, Salma Hayek, John Bedford Lloyd, Olek Krupa, Jenette Goldstein, Dan Hedaya
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1219
Filmnummer 2538

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2017-10-06
Fair Game gick upp på bio när det begac sig och fick såklart urusla recensioner redan då. Men fuck it, för hur korkad den än må vara så är det full fart från start och de cgi-befriade actionscenerna är riktigt bra. Och hjärndöd action från 90-talet slår det mesta datorgenererade löpande band-tramset som spelas in idag.
Krille80
2014-11-23
OK, jämfört med andra filmer så är detta inget vidare och skådespelarinsatserna imponerar inte, särskilt inte Cindy Crawford. Det som måste tas i betänkande att denna film såg jag som 15-16åring och då var det denna slags film som jag vräkte i mig så nostalgivärdet är högt. Den underhåller men den lämnar inte efter sig något minnesvärt.
GrandMaster_E
2013-11-22
Så svårt i betygsväg. Jag kan köpa alla 1:or rakt av för detta är inte bara dumt, det är löjligt dumt och kasst på så många plan. Men något inom mig tyckte det var lite underhållande ändå. 80 min går fort och actionscenerna håller måttet. Tänker inte ens gå in på Crawford som redan har fått och förtjänar spott och spä. Baldwin är blek men inte lika monoton. Storyn går knappt att följa, ja ni hör. Men det är ändå mer charmigt än de tusentals titlar som dyker upp nuförtiden. 90-tals nostalgi månne? Guilty pleasure? Yees!
MaxMackan
2013-11-18
Otroligt dum. Men underhållande just därför. Det är fantastiskt att se alla klyschor den radar upp. Känns som den gjordes för att få Cindy Crawford att visa brösten och handlingen är därefter...
Robkiller
2012-07-15
Actionfilm enligt 90-talets standardmall (bra polis röjer runt bland onda skurkar...). Inget speciellt med denna och den saknar tyvärr en färgstark huvudperson... men den har ju en förhållandevis usel Cindy Crawford istället som väger upp det och levererar en minnesvärd scen. Den får duga för vad den utger sig för att vara.. men inte mer...
jonbo
2012-04-13
Dåligt underhållande.
Supernaut
2012-01-31
Undvik.
Djason
2009-08-11
Cindy suger hårt i rollen som flicka i nöd men det är ändå något i filmen som jag gillar. Helt värdelös är den inte men den är absolut inte bra heller.
Brigante
2009-05-23
Ja, vad ska man säga? Cindy Crawford har en snygg kropp. Det var det enda positiva. Det kan man glädjas åt i max fem minuter. Resterande 86 kändes mest bortkastade.

2009-04-07
Nej, nej och åter nej! "Fair Game" tillhör genren B-action, med en handling som kunde passat både Seagal, Van Damme, Lundgren eller Norris. Istället väljer man att slänga in William Baldwin i filmen och det känns jobbigare än att se Cindy Crawford´s usla försök till skådespel. Tänk tillbaka på alla värdelösa filmer ni sett med Cuck Norris o co och det är iallafall mer underhållande än den här smörjan. Cindy Crawford är jagad och hotad, hon har t.o.m fått sin lägenhet sprängd åt helvete, men allt hon kan tänka på är att ligga med Baldwin. Det kunde väl varit Dolph hon ville ligga med åtminstone?
Visa äldre kommentarer »