2.3
2.3
Fallen
På sin artonårsdag upptäcker adopterade Aaron att han förstår alla språk, ja till och med djurens. En hemlös man kontaktar honom och påstår att han är en ängel och Aaron en nefilim - barnet av en kvinna och en fallen ängel - och att Krafterna är ute efter honom. De är utsända av Gud att förgöra alla halvblod och deras fäder.

Originaltitel | Fallen |
Alternativ titel | The Fallen Trilogy |
Regissör | Kevin Kerslake, Mikael Salomon |
Manus | Tim Huddleston, Sara B Cooper |
Genre | Äventyr, Fantasy, Mini-serie, 2000-tal |
Skådespelare | Paul Wesley, Rick Worthy, Fernanda Andrade, Hal Ozsan, Ivana Milicevic, Bryan Cranston, Will Yun Lee, Rade Serbedzija, Tom Skerritt, Elizabeth Lackey |
Intressant story men fruktansvärt dåligt skådespeleri från alla utom no4
Ganska bra story. Med en högre budget hade detta kunnat bli riktigt bra. Den var tyvärr lite för lång, men ändå en godkänd äventyrsserie.
Inget fel på historien egentligen, men manus och skådespel är ju så våldsamt dåligt att man både häpnar och skäms på samma gång...
Inget vidare alltså. Näraa en 1:a. Framförallt alldeles för dåligt röstskådespel.
Smålöjliga effekter, men handlingen gillade jag. Och Wesley var bra som vanligt.
ganska kass redigering(blev ngt bättre enligt mig), men ändå en sevärd film.
Rätt fånig och jag hade nog gärna sluppit hundens repliker men ändå helt ok film.
Första delen var riktigt bra.De andra två klenade ur totalt...
Helt okej, lite som serien förhäxad fast med sämre specialeffekter och en kille i huvudrollen.