1.9

Falling for Christmas

Några dagar innan jul är en ung och nygift kvinna med om en skidolycka. Efter att ha diagnostiserats med minnesförlust befinner hon sig plötsligt i en position där hon tas om hand av en stilig stugägare och hans dotter.

Originaltitel Falling for Christmas
Regissör Janeen Damian
Manus Jeff Bonnett, Ron Oliver
Genre Komedi, Romantik, 2020-talet
Skådespelare Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner, Olivia Perez, Alejandra Flores, Chase Ramsey, Sean Dillingham, William 'Bus' Riley, Aliana Lohan, Lonzo Liggins, Antonio D Charity, Blythe Howard

Tatty
2024-11-16
Väldigt fint och mysigt film.
Robkiller
2023-01-13
Helt meningslös
mammene
2023-01-01
Till en början kändes detta väldigt fånigt, men den tog sig mer och mer. Kan inte säga att det innehöll några toppenskådespelare direkt, historien var till en början rena rama slapstick för att senare övergå i en romantisk sörja, men med en viss humor som mestadels var George Youngs förtjänst. Som julfilm så var den ganska ok.
Commandante
2022-12-24
Julfilm och romkom enligt formulär 1A. Precis så kass som jag trodde.
karlmats
2022-12-18
Lindsay Lohan är äntligen (?) tillbaka och som hon gör det, förmodligen är det ett lukrativt kontrakt hon skrivit på för att sälja sin själ till Netflix AI som pumpar ur sig generiska julfilmer på löpande band. Hon har väl aldrig varit någon skådespelare med ett brett register och här hatar man hennes karaktär från första stund. Sen byter hon tröja och blir dumsnäll och då ska man hålla på henne utan att blinka? Hennes love interest är ganska mycket av ett mähä och hans dotter är nog bland det mest klämkäcka lillgamla jag sett. Det blir sådär härligt sliskigt som julfilmer ska vara, men i det här fallet går magin lite förlorad och det finns inte mycket som sticker ut från mixern här. Lite kul är väl Lohans fästman som åtminstone fattat att han kan spela sin karaktär så överdrivet cp han kan för att åtminstone väcka nån form av känslor. Men i slutändan är det nog bara de mest hårdknackade Lohan-fansen som behöver bry sig om denna, det finns så sjukt många alternativ i genren att man säkerligen kan hitta något bättre. En ganska svag 2a trots att den skärpte upp sig andra halvan.
Powha
2022-12-10
Julig remake på "Tjejen som föll överbord"
Starkbröl
2022-11-27
Julromantikfilmernas ekvivalent till en McDonalds-cheeseburgare. Som legat ute några dagar. På golvet. Och kanske blivit lite trampad på. Dvs, trött, cheesy och extremt generisk och borde undvikas av de flesta, men massproduktionen och likriktningen garanterar att "ungefär rätt känsla" skapas ändå och ettan kommer den inte ner i. Flera irriterande greenscreenade snöscener. Fast jag misstänker att många ser denna film bara för att se var Lindsay Lohan håller hus just nu, och det är väl egentligen den enda dragningskraft filmen har. Det är faktiskt svårt att se den utan att stirra på Lohan med en kritisk blick, eftersom man är så medveten om hennes privatliv, och det är ett ytterligare problem för filmen. Filmtipsets beskrivning är lite fel, Lohans karaktär är inte "nygift" (eller gift alls).