Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Fame


I en omarbetning av den Oscarvinnande succéfilmen Fame, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse... den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.


Originaltitel Fame
Regissör Kevin Tancharoen
Manus Allison Burnett
Genre Drama, Komedi, Familjefilm, Romantik, Musikal, 2000-tal
Skådespelare Naturi Naughton, Anna Maria Perez de Tagle, Kelsey Grammer, Kay Panabaker, Megan Mullally, Bebe Neuwirth, Charles S Dutton, Debbie Allen, Paul McGill, Walter Perez, Collins Pennie, Asher Book, Paul Iacono, Kherington Payne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 681
Filmnummer 74059

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


annchen81
2017-12-11
Tydligen hade jag redan sett den här filmen för sju år sedan. Det har jag inget som helst minne av. Och jag lär glömma den igen, för det är ingenting som fångar. Blir inte intresserad av karaktärerna, det är för hoppigt hela tiden. Känns mest som ett sammandrag av en serie.
karlstadtös
2013-07-30
Ointressant.
ziferN
2013-05-26
Tja, den gick att slötitta på TV iallafall men jag fick dock viljan av att se originalet istället.
FUR
2013-02-22
Svag trea. Den får mig mest vilja titta på originalet, men den har sina moments.
setterwall
2012-03-21
Fast jo. Ettan är där.
setterwall
2012-03-12
Karaktärerna är inte intressanta. Storyn saknar djup. Danserna knappt godkända. Teaterescnerna, mer som ett hån än en hyllning, osv osv. Varför är inte ettan där då? Jag gillar ju trots allt såna här filmer. Spec eftersom jag själv vet hur den där världen är.
Lurtz
2012-01-05
Nu har inte jag sett orginalet tyvärr men min uppfattning är att den har blivit lite kult och är sådär fulbra. Denna är mest nervattnad, platt och plastig a la High School Musical vilket inte är så konstigt, man bestämde förmodligen att göra om Fame just för att HSM va populärt. I båda versionerna hänger det hur som helst på ungdomsskådisarna man lyckas plocka fram, jag tycker Marco och Jenny är fruktansvärt töntiga och tråkiga annars godkänt. Plus för ett par bra dansscener, ex carnevil.
Nolie
2012-01-02
Detta är inte en omarbetning utan en uppföljare eller dålig kopia. Även om originalfilmen känns träig i ibland så var den originell och inte bara en film i en lång rad dansfilmer. Absolut inte värd att se. Och ja, ingen av karaktärerna fick något djup eller förklaring.
MERisen
2011-09-10
Inget dåligt med den, men vad har jag att gilla i den? Känns bara som två timmar passerat, inte tråkiga, inte lärorika - inget som förändrat mitt liv, men inget jag betraktar som förlust av tid heller...
Nathalena
2011-08-22
Gav mig absolut Ingenting. Jag som annars älskar dans och musik filmer.
Visa äldre kommentarer »