Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

The Flintstones


Med vännen Barneys hjälp lämnar Fred Flintstone sitt jobb som lyftkranoperatör för att bli företagets vicepresident. Vad han inte vet är att den onde tjänstemannen Cliff Vanercave och hans lömska sekreterare Sharon Stone planerar att förskingra stora mängder pengar - och lägga skulden på Fred.


Originaltitel The Flintstones
Alternativ titel Fred Flinta är här igen
Regissör Brian Levant
Manus Tom S Parker, Jim Jennewein, Steven E de Souza
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 90-tal
Skådespelare John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis, Rosie O'Donnell, Kyle MacLachlan, Halle Berry, Elizabeth Taylor, Dann Florek, Richard Moll, Irwin Keyes, Jonathan Winters, Elaine Silver, Melanie Silver, Sheryl Lee Ralph, Harvey Korman (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7886

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

dudson
2019-09-23
Störtskön underhållande film som är one -of a kind) Allt är hel flippat. t,e,x Elisabeth Taylor i ett gap på en dinosaur haaa.,hur tänkte hon inte där.. lol) Sen är ju Hally Barry gör läcker. Goodman gör bra ifrån sej som stenålders fåne med gott hjärta. Och alla skumma djur. e,x en kräfta som klipper gräs "). En mammut som diskar heehee. Nått dom f#- ckade upp var att dom inte hade tv med Cnn på stenåldern H AA...
Misslovemovie
2018-08-18
Nja miljön och skådespelarna är bra men storyn är lite tråkig.
Brouhaha
2018-07-29
Spännande och lärorikt att se hur livet kunde se ut på stenåldern. De var betydligt mer teknologiskt avancerade än vad jag trodde. Filmatiseringen är genomgående riktigt bra, med lysande skådespelarinsatser från samtliga medverkande, och speciellt givetvis Mr John Goodstone himself. Vilken karl! Och vilket fantastiskt soundtrack av "The B.C. 52's". Ett fint exempel på den mycket sofistikerade humorn som genomsyrar hela filmen.
yrkeschaufföre
2017-12-31
Inget mästerverk men en okej barnfilm är den väl? Fast är det några barn som känner till Fred?
Rai
2017-11-25
Helt ok film. finns sämre...
Filmfantast86
2017-10-18
kass
Stygga-Vargen
2016-10-19
En bra, rolig och underhållande film med bra skådespelare. Den tecknade TV-serien är dock bättre.
Dream
2016-03-28
En klassiker! Är inget fan av John Goodman i normala fan, då han oftast trampar in i seriösa filmer och förstör dem totalt med sin usla humor och man funderar för sig själv varför klippte man inte bort den scenen? Men i denna filmen som Fred Flintstones är han som klippt och skuren, då han i praktiken ser exakt ut som den tecknade! Att denna klassiker finns på (250-sämsta listen!) fattar jag inte... Denna kommer från en härlig tid, då Hollywood kunde göra bra och roliga barnfilmer, utan överdrivna animationer eller effekter. En solklar 3a!
DrJW
2015-09-10
Riktigt bra rekvisiter och filmen fångar den originella tecknade seriens stil väldigt bra, men de känns som att dem försökte göra den här filmen lite väl för stor, göra den här till en riktig blockbuster, men lyckas inte riktigt med de.
Count_Duckula
2015-05-20
En fröjd för ögonen. Perfekt överföring från tecknat till verklighet. Handlingen höll en åtminstone intresserad och skådespelarinsatserna var absolut godkända. Sevärd, i synnerhet om du är ett Flinta-fan.