Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Familjen Robinson


Lewis är en pojke som gillar att uppfinna saker. Han är nästan ett geni och en dag uppfinner han en maskin som kan återvinna glömda minnen. Han hoppas kunna avslöja varför hans mamma bestämde sig för att adoptera bort honom men innan han får svaret stjäls uppfinningen. Lewis har nästan gett upp när han träffar den mystiske pojken Wilbur Robinson och tillsammans reser de till framtiden. Där får Lewis tillbringa en dag med Wilburs excentriska familj. I en värld med flygande bilar och flytande städer letar de reda på tjuven som stulit Lewis uppfinningsmaskin samtidigt som de räddar framtiden.


Originaltitel Meet the Robinsons
Regissör Stephen J Anderson
Manus Jon Bernstein
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Angela Bassett (röst), Daniel Hansen (röst), Jordan Fry (röst), Matthew Josten (röst), John H H Ford (röst), Dara McGarry (röst), Tom Kenny (röst), Laurie Metcalf (röst), Adam West (röst), Tom Selleck (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1834
Filmnummer 51754

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


karlmats
2022-02-27
Ingen ny Disneyfavorit. Lewis är otroligt lillgammal och ganska irriterande och animationerna är inte speciellt snygga. Kul med tidsreseaspekten men familjenn Robinson är lite för crazy för att man ska orka stå ut med dem. Det som räddar filmen är väl baddingen som är ganska rolig, han påminner rätt mycket om Gru från Despicable Me med sina långa ben så om den här filmen inspirerade till honom så får den ju lite pluspoäng. Men en stabil 2a är nog allt den orkar upp till.
HerrNenne
2018-01-07
Så generisk och platt tidsresarrulle. Tröttsam. Ful animering.
AlbinWesley
2015-08-05
Farfarsparadoxen är dubbelt exponentiellt upphöjd, och även om det kanske finns en charm i att en film som denna naivt ignorerar detta klassiska tidsreseproblem, så är det ju rätt osmart. Framför allt finner jag filmen lite osympatisk i rätt stora delar av sin berättelse. Men det är välgjort och relativt underhållande, och en del finurliga roligheter i framtidsvisionen.
karlstadtös
2014-12-27
Väldigt jobbig film och ointressant att titta på. Barnen tyckte den var bra, och budskapet var väl bra så därför får den en tvåa istället för en etta.
LuxLisbon2
2014-08-14
<3 “Around here, however, we don't look backwards for very long. We keep moving forward, opening up new doors and doing new things, because we're curious...and curiosity keeps leading us down new paths.” Walt Disney
Lotso
2014-07-03
I sin helhet en helt okej film med ett bra budskap bakom sig. Animationen är bra och precis som The Wild de sakerna som är roliga är riktigt roliga. Barn lär gilla den och vuxna lär nog också få en viss underhållning från den. Egentligen är den sevärd bara för skurkens skull.
Körsbär
2013-12-10
Faktiskt lite besviken, huvudkaraktären tycker jag är ett ashole. Bad guy:en var ju lätt roligast i denna film. Filmen är inte dålig men jag hade ändå förväntat mig mer, kändes som att något saknades.
Ful_fisk
2012-10-03
Usch. Irriterande och jobbig. Karaktärerna är idioter, filmen är fult tecknad, handlingen är inte bra, twisten är uppenbar och det blir inte roligt. Skurken var väl bäst, helt enkelt eftersom han var så förbannat oseriös. I vilken annan Disney-film som helst hade han förmodligen varit sämst, men här fanns det inget att ta på allvar, så då kunde man väl lika gärna luta sig åt killen som bara jävlas med alla. Tom Selleck-skämtet var kul, men det var allt. Svag tvåa, nästan en etta.
Jämte
2012-02-24
Bättre än vad jag trodde. Faktiskt en bra film.
emmabo
2010-12-29
Egentligen är jag väldigt generös när jag ger denna en fyra. Storyn är ganska fånig,och håller inte hela vägen. Men eftersom jag älskar Rob Thomas, som har en låt på soundtracket, ger jag en fyra bara på grund av rysningarna jag fick när hans låt spelades.
Visa äldre kommentarer »