Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Family Ties


Mi-ra, som driver en liten restaurang, har en bror som alltid ställer till problem, Hyung-chul. Efter att ha fått lämna armen försvinner han spårlöst. Efter fem år så dyker han plötsligt upp igen, med en medelålders kvinna, Mu-sin. Han presenterar Mu-sin som sin fru, trots att dom inte har haft ett bröllop. Mu-sin ser iallafall tjugo år äldre ut än Hyung-chul.


Originaltitel Gajokeui tansaeng
Regissör Kim Tae-Yong
Manus Kim Tae-yong, Seong Ki-yeong
Genre 2000-tal, Drama
Skådespelare Bong Tae-gyu, Eom Tae-woong, Ko Du-shim, Kim Hye-ok, Kong Hyo-jin, Moon So-ri, Ryu Seung-beom
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12
Filmnummer 56551

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Cumlin
2008-04-30
Kul att se lite lite senarer filmer från Kim Tae-Yong efter att ha gjort mästerverket Memento Mori. Jag har tidigare sett några andra kortfilmer från honom (varför kan jag inte hitta de på IMDb?) som visat att han definitivt vet hur man håller tittarens intresse uppe. Bland dessa kortfilmer gillade jag den tredje delen mest men alla tre var mycket bra. Gillar man dramor med roliga inslag så borde man se den här.
uCj
2007-12-19
Det här var något alldeles särskilt! Jag gillar konceptet, och tack vare väldigt bra skådisar så bryr man sig om dessa människor, även när dom är dumma. Hyo-jin Kong spelar dottern i "den andra delen". Jag tycker det är grymt bra! Och som vanligt presterar favoriten Bong Tae-gyu. Det lustiga är dock att han som så ofta ger lite komiskt intryck, och det är först ganska lättsamt. Men sen när det blir mer dramatiskt så lyckas han vända den där bilden av sig själv och iallafall jag upplevde honom som rätt så obehaglig, oberäklig. Tyvärr är det lite svårt att känna igen de skådisar man ev sett förut. Slutligen så bjuds på en riktigt skön slutscen! Där man får se alla inblandade.