Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Fantomen


Historien börjar när en expedition stiger iland på ön Bengalla för att leta efter de legendariska Touganda-skallarna. Skallarna sägs besitta enorma energikrafter och skulle kunna innebära en katastrof för mänskligheten. Och det är precis vad den hänsynslöse Xander Drax har i sikte... Men det finns en man som tänker göra allt för att förhindra det. Fantomen!


Originaltitel The Phantom
Regissör Simon Wincer
Manus Jeffrey Boam
Genre Action, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Billy Zane, Kristy Swanson, Treat Williams, Catherine Zeta-Jones, James Remar, Cary-Hiroyuki Tagawa, Bill Smitrovich, Casey Siemaszko, David Proval, Joseph Ragno, Samantha Eggar, Jon Tenney, Patrick McGoohan, Robert Coleby, Al Ruscio, Leon Russom
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3972
Filmnummer 3606

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-08-19
Haha, visst filmen är ju lite underhållande...
myslas
2021-03-24
Underhållningsvärdet består mest av att allting i filmen är så himla idiotiskt.
MaxMackan
2016-08-14
Inte dålig bara oändligt tråkig...
Stygga-Vargen
2016-07-17
Tycker det här är en väldigt underskattad film. Visst hade den med fördel kunnat göras lite mörkare men utöver det finns det inte mycket att klaga över. Mycket spänning, snygga specialeffekter och skickliga skådespelare. Billy Zane är en bra skådis som tyvärr gjort en del karriärmässiga klavertramp.
Barneyk
2015-08-24
Inte alls så usel som väntat. Dålig, men inte usel.
dudson
2015-02-14
Rätt gulligt matinee äventyr i den gamla skolan men rejält fånigt. Billy Zane är perfekt i sinn roll. även Treat Williams som sliskig makthungrig dåre med diktators komplex. Liknar förövrigt Gary Cooper i filmen. 2+
Bumbi78
2014-07-17
Daterat och småfånigt äventyr, men med en påtaglig matinékänsla av den gamla skolan. Sägas vill om Zane, men karln var smått i ropet under den här tiden så varför skulle han inte spela fantomen? God stämning och sköna oldschool-effekter och genuina kulissbyggen.
Tatty
2014-02-07
Gillar att titta på den här när jag var mindre. Den är bra och lite spännande.
Gordyal
2013-01-26
Hade detta varit en italiensk lågbudgetproduktion från tidigt 80-tal så hade den kunnat vara helt fantastisk. Men nu är den inte det. Visst finns kvalitéerna. Remar, Zeta Jones och Williams levererar så gott det går, och nästan samtliga action-sekvenser utan Fantomen håller mycket god matinéklass. Men så fort Billy Zane uppenbara sig, oavsett i vilken skepnad, så åker en av filmhistoriens största skämskuddar fram. HERREGUD! Men tidigare nämnda kvalitéer gör det svårt att ge filmen den etta den förmodligen förtjänar egentligen. (4-/15)
RunRiot
2013-01-09
Haha hade helt glömt bort den här skitfilmen. Riktigt jäkla bottennapp, men guud så underhållande.
Visa äldre kommentarer »