Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Får jag lov?


Petrov, en stor stjärna inom baletten, ser till att hamna på samma atlantkryssning som en musikalstjärna han har fallit för. Samtidigt som de två lär känna varandra hinner en liten vit lögn utvecklas till ett rykte om att de två har gift sig i hemlighet.


Originaltitel Shall We Dance
Alternativ titel Stepping Toes
Regissör Mark Sandrich
Manus Harold Buchman, Lee Loeb
Genre 30-tal, Komedi, Musikal, Romantik
Skådespelare Fred Astaire, Ginger Rogers, Edward Everett Horton, Eric Blore, Jerome Cowan, Ketti Gallian, William Brisbane, Harriet Hoctor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 82
Filmnummer 36903

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ulpe01
2017-05-16
Uj, uj, uj. Borde få en tvåa i betyg, men rullskridskodansen är värd en femma, så en trea får det bli. Eric Blore kan vara den mest irriterande skådisen jag nånsin sett, och det säger ju en hel del faktiskt.
Merwinna
2016-02-04
Man ser ju på Astaire-Rogers-filmer för dansscenernas skull och inte för handlingens, men denna historia var tunnare än vanligt... Gillade dock danss cenerna och tyckte att det var roligt med lite klassisk balett också. Fred Astaire var så otroligt mångsidig som dansare!
filmfreak1
2013-09-18
Välgjord film som är lite småtrevlig och den puttrar på bra i början. Men efter en stund blir den mest trist och irriterande.
Tonti
2013-07-31
En bra film i Astaire/Rogers-sviten med fina nummer och några hejdlöst roliga sekvense, särskilt när Eric Blore ringer från fängelset i en sekvens lika utdragen som ett Family Guy-skämt. Fotot är mindre påhittigt än i vissa av de andra filmerna men annars finns det inte mycket att klaga på förutom den ofrånkomliga känslan av serieproduktion.

2011-10-06
Smårolig
goeran
2010-06-05
En lättsam och underhållande musikal med bra musik av Gershwin; Fred Astaire och Ginger Rogers är bra i huvudrollerna och Edward Everett Horton är väldigt rolig som vanligt.
Pärlemor
2007-02-22
Kul att få se en BRA svartvit kopia på DVD, med bra ljud! Rolig ljussättning i vissa dansscener :-) Minns den från söndagsmatinefilmer på 50-talet, barntillåtna, biljetten kostade 75 öre. DVDn kostar lite mer, men den är så pass rolig i dialogen (MYCKET rolig bitvis), och dansen förstås, att "biljettpriset" blir likvärdigt nu hos bästa pris-stället! Trevligt att kunna se om den en regnig dag, och kanske sjunga med i de välbekanta melodierna av George och Ira Gershwin. "You can't take that away from me!" ;-)
bex
2006-05-16
vacker dans och bra genomföring :D min favvo med astaire