1.8
1.8
Farce of the Penguins
En parodi på filmen March of the Penguins, där pingvinerna har fått röster och intriger har iscensatts bland de små djuren.
Originaltitel | Farce of the Penguins |
Regissör | Bob Saget |
Manus | Bob Saget |
Genre | Komedi, Animerad, 2000-tal |
Skådespelare | Samuel L Jackson (röst), Christina Applegate (röst), Lewis Black (röst), Tracy Morgan (röst), Bob Saget (röst), John Stamos (röst), Vanessa Lee Evigan (röst), Whoopi Goldberg (röst), Alyson Hannigan (röst), Jon Lovitz (röst), Norm MacDonald (röst) |
Ett bra utfört arbete rent tekniskt men en besvikelse sett till manus. Filmen har sina roliga stunder men de är alldelse för få och dessutom finns det stunder är rent pinsamt dåliga. Faktum är att jag klarade nästan att se hela filmen men insåg till slut att jag inte villl lägga mer tid på en film som detta.
1/10
aldrig kul.
Kul i ungefär 5 minuter, sen blir det bara tröttsamt.
Väldigt speciell.Men inte riktigt min film...
Fy fan va dåligt!
Alldeles för överdriven i de flesta scener, men några skön one-liners funkade. Jobbigast var det "black trashiga bitch-tugget" från Vicky (Mo'Nique), som var så jävla löjligt. Även sångerna på slutet var skitdåliga. Men tack vare en del helsköna bilder utöver de man får se i den riktiga dokumentären (t.ex. pingviner som glider nerför sluttningar, ramlar osv, samt klipp med andra pingvinarter mm) så blev det en hel del skratt trots att det var tröttsamt många sexskämt och kiss&bajs humor.
OK, den är rätt kass... Prickar dock rätt då den parodierar de överdrivet förmänskligade pingvinerna i "March of the penguins" (vilket är en vacker film i motsats till denna, men ungefär lika verklighetsförankrad).
Wow, ett nytt lågvattenmärke i filmhistorien. Får Sagets insats i Huset Fullt att se ut som ett melodramatiskt mästerverk i jämförelse!
Håller med WillyV. Se den här om du är tre år, men absolut inte om du är äldre än så.