Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Farlig som synden


En häxa brändes i Salem i Massachusetts på 1600-talet. Nu har hon kommit tillbaka för att hemsöka en politiker som härstammar från den puritan som skickade henne i döden.


Originaltitel I Married a Witch
Regissör René Clair
Manus Thorne Smith, Norman Matson, Robert Pirosh, Marc Connelly
Genre 40-tal, Komedi, Romantik, Fantasy
Skådespelare Fredric March, Veronica Lake, Robert Benchley, Susan Hayward, Cecil Kellaway, Elizabeth Patterson, Robert Warwick
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 75
Filmnummer 22287

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KimEkberg
2020-01-09
mysig film som känns ganska ofördjupad när den tar slut. de magiska scenerna är såklart roligast och bäst, men får ta lite för lite plats.
Astrojacob
2018-03-18
Ren feelgood med både humor o kul effekter. Stabil häxfyra.
myslas
2017-04-14
Veronica Lake må vara mer känd som femme fatale i noir-filmer men det här kan vara hennes allra bästa roll. Charmigt, lekfullt och roligt!
Barneyk
2015-11-17
Veronica Lakes charm räcker långt i denna roliga och mysiga bagatell! March är desto tråkigare och det gör att det aldrig finns någon riktig kemi dom emellan vilket är synd! Stark men lättsam trea!
MaxMackan
2015-03-02
Pendlar mellan trea och fyra. Vissa scener är fruktansvärt roliga medan andra är fruktansvärt daterade. Veronica Lake är bedårande.
goeran
2013-12-16
René Clairs I Married a Witch från 1942 är en roande och charmfull komedi med Veronica Lake och Fredric March i toppform; både fantasy och screwball i ett.
TobiasRydén
2013-10-04
Stark trea. Lekfull och charmig på alla vis (gäller inte minst specialeffekterna).
LuxLisbon2
2012-01-27
En lättsam filmpärla: dåraktig kärlek, häxhumor o Veronica Lake.
MaraJade
2009-08-17
Det bästa med filmen är ju vetskapen om att Fredric March och Veronica Lake verkligen avskydde varandra. Det måste verkligen vara kul att spela in en romcom när man inte tål varandra. Fredric March lilla smekmamn för filmen var I "Married a Bitch", vilken nog säger rätt mycket om vad han tyckte om Veronica Lake.
CinemaniaC
2005-05-19
Strålande komedi med Fredric March i absolut toppform. Veronica Lake som ung häxa skulle man inte ha något emot att träffa... men hennes far däremot - den galne suputen!? Hur som helst en underbar pärla som verkligen skulle må bra av ett gediget DVD-släpp.
Visa äldre kommentarer »