Farligt möte

En åklagare eskorterar ett mordvittne på en händelserik tågresa. I hälarna har de mördare som lejts av den gangster som bär ansvaret för mordet.
Originaltitel | Narrow Margin |
Regissör | Peter Hyams |
Manus | Peter Hyams |
Genre | Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal |
Skådespelare | Gene Hackman, Anne Archer, M Emmet Walsh, Harris Yulin, Nigel Bennett, James Sikking, J T Walsh, Susan Hogan, J A Preston |
Remake på "The Narrow Margin" från 1952. Mycket mer spännande action-inledning på denna än på originalet, men ojämn efter detta, och slutet är groteskt tafatt, ett av de värsta slut jag sett i en film (originalets är inte bra men ändå oändligt mycket bättre). Solid trea ändå med annorlunda twistar än originalet.
Klart godkänd rulle! Såg om den häromdagen och den håller ännu. En svag fyra!
Bitvis rätt spännande ändå.
Bra film för stunden. Den spelar på de flesta klyschor och håller sig inom de ramarna.
Mycket bra det här, så simpelt upplägg men så välgjort, en mall för att göra en sevärd och underhållande film. Bra jobbat Gene!
Sååååååååååååååååå J***vlaaa tråååååååååkiiiiig!!! Tåg.. Tåååååg, tåååg, tåg, tåååååååååg, mera tååååg, sen en stor dos av TÅÅÅÅÅGgGg!! O_o *Gaaah* Inte som i Under belägring 2 som också är full av.. Tååååg, men då har man alla fall en härlig fiskmås som bryter av fingrar titt som tett och är episk hela resan och med dialoger som lättar upp. Nej här har vi bara folk som smyger mellan vagnar, sägar tre meningar sen smyyyyyger mellan vagnar och så kanske säger någon bokstav sen smyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygeeeeeeee mellan vaaaaaaaaaaagnaaaaaar. Förbannat trälig rulle. SKIPPA - om man inte gillar smyyyg och tåååååg, och tråååååkigt..
OK film, inget speciellt men duger att se igen.
En underhållande film!
Gammaldags actionthriller som är gjord utan krussiduller. Bevisar att det inte krävs mycket för att göra en spännande rulle. Hackman kan sin roll även om han här förefaller vara mänsklig - men käften är det inget fel på. Av att döma på antalet kommentarer verkar denna pärla åter bli en bortglömd pärla.
Schysst, tät rulle med mycket gammaldags, dialoglös spänning, de få monologer som finns är intensiva och bra. Man har brytt sig om att göra en thriller/ action med fylliga karaktärer, som faktiskt låter sig påverkas av våldet och den påtagliga faran, vilket är skoj. Detta med riktigt bra skådespelare rakt genom. Många små, sköna detaljer också som hjälper att fördjupa en i händelserna. Kvalitetsfilm.