Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Farligt möte


En åklagare eskorterar ett mordvittne på en händelserik tågresa. I hälarna har de mördare som lejts av den gangster som bär ansvaret för mordet.


Originaltitel Narrow Margin
Regissör Peter Hyams
Manus Peter Hyams
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Gene Hackman, Anne Archer, M Emmet Walsh, Harris Yulin, Nigel Bennett, James Sikking, J T Walsh, Susan Hogan, J A Preston
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 226
Filmnummer 4730

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jopjop
2018-11-24
Bitvis rätt spännande ändå.
booby
2013-03-17
Bra film för stunden. Den spelar på de flesta klyschor och håller sig inom de ramarna.
arruba
2012-07-23
Mycket bra det här, så simpelt upplägg men så välgjort, en mall för att göra en sevärd och underhållande film. Bra jobbat Gene!
norenorama
2011-06-10
Sååååååååååååååååå J***vlaaa tråååååååååkiiiiig!!! Tåg.. Tåååååg, tåååg, tåg, tåååååååååg, mera tååååg, sen en stor dos av TÅÅÅÅÅGgGg!! O_o *Gaaah* Inte som i Under belägring 2 som också är full av.. Tååååg, men då har man alla fall en härlig fiskmås som bryter av fingrar titt som tett och är episk hela resan och med dialoger som lättar upp. Nej här har vi bara folk som smyger mellan vagnar, sägar tre meningar sen smyyyyyger mellan vagnar och så kanske säger någon bokstav sen smyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygeeeeeeee mellan vaaaaaaaaaaagnaaaaaar. Förbannat trälig rulle. SKIPPA - om man inte gillar smyyyg och tåååååg, och tråååååkigt..
sawa
2010-07-21
OK film, inget speciellt men duger att se igen.
MaraJade
2009-12-30
En underhållande film!
Bumbi78
2009-09-28
Gammaldags actionthriller som är gjord utan krussiduller. Bevisar att det inte krävs mycket för att göra en spännande rulle. Hackman kan sin roll även om han här förefaller vara mänsklig - men käften är det inget fel på. Av att döma på antalet kommentarer verkar denna pärla åter bli en bortglömd pärla.
ThePatient
2009-06-13
Schysst, tät rulle med mycket gammaldags, dialoglös spänning, de få monologer som finns är intensiva och bra. Man har brytt sig om att göra en thriller/ action med fylliga karaktärer, som faktiskt låter sig påverkas av våldet och den påtagliga faran, vilket är skoj. Detta med riktigt bra skådespelare rakt genom. Många små, sköna detaljer också som hjälper att fördjupa en i händelserna. Kvalitetsfilm.
IrwinFletcher
2008-03-21
Spännande thriller. Hackman kan göra en sån här roll i sömnen vilket stundtals märks, tyvärr.
jonbo
2008-01-17
Inte mycket mer än en ok thriller för stunden. Den avgörande slutfighten är dock en av de lamaste och dummaste jag sett. Synd också att helt underbara M. Emmet Walsh försvinner alldeles för fort. Hans tuggummi regerar.
Visa äldre kommentarer »