Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Fast & Furious: Hobbs & Shaw


Ända sen den hårdkokta polisen Hobbs, en lojal agent för USA:s diplomatiska säkerhetstjänst, och den kaxige, laglöse Shaw, en före detta brittisk underrättelseagent, först stötte på varandra i Fast & Furious 7, har duon konstant slagits, häcklat och försökt överglänsa varandra på alla tänkbara sätt. Men när en cybergenetiskt förstärkt anarkist, Brixton, får kontroll över ett förödande biovapen som kan förändra mänsklighetens framtid för alltid ? och får övertaget över en briljant och orädd, avhoppad MI6-agent, som råkar vara Shaws syster ? tvingas dessa två svurna fiender samarbeta för att stoppa den enda som kanske är ännu tuffare än vad de är.


Originaltitel Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw
Regissör David Leitch
Manus Chris Morgan, Drew Pearce
Genre Äventyr, Action, 2010-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eiza González, Eddie Marsan, Eliana Sua, Cliff Curtis, Lori Pelenise Tuisano, John Tui, Joshua Mauga, Joe Anoa'i, Rob Delaney, Alex King (I), Tom Wu, John Macdonald (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 88
Filmnummer 133614

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Supernaut
2019-12-06
Oväntat bra, mycket bättre än filmen förtjänar att vara. Underhållande actionstänkare som tar sig själv på precis så lite allvar som är rimligt.
Sophie90
2019-11-27
Hej, Jag heter Sophie. Jag är 21 år. Starred i hem porr. Jag vill ladda upp här, men jag är blyg. Kan du betygsätta det,tack? Mitt smeknamn är Sophie98. Lägg till mig på webbplatsen nedan. Jag ska visa dig gratis. Tackar! http://xyab.de/gW
Amx
2019-11-14
Orkade inte ens se klart skiten. Så otroligt jävla töntig.
drl0g
2019-10-28
Ganska oengagerande under första halvan av filmen, tar sig sen och blir både roligt och fartfyllt. Borde kunnat skäras ner med en halvtimme eller så.
ulpe01
2019-10-02
Lyckas vara exakt vad man väntar sig från start till slut. Underhållande och alldeles för mycket, precis som senare Fast & Furious filmer. Lite för lång och försöker lite för mycket med förolämpningarna, men annars riktigt kul. Kul att see att Vanessa Kirby faktiskt fick vara med på det roliga och inte bara fungera som nån hjälplös och meningslös flickvänskaraktär. Om man inte gillar F&F filmer kommer man mest troligt inte att gilla det här heller.
espresso.life
2019-09-20
Fast & Furious bruka vara någon form av action med fokus på bilar, nu är nästan allt det borta, och ända som är kvar i all action är bara uppenbar CGI. Så om inte transformer var din favo film, skippa detta, eller se för om någon av de första.
PeterTheW
2019-08-08
Man får precis vad man väntar sig: Hjärndöd, riktigt snygg och snabb underhållning.
Jaganatha
2019-08-06
Det finns välgjorda actionscener och några roliga scener mellan Statham och Johnson, men det är i stort sett allt. Handlingen om en massa släktingar som dyker upp i tid och otid samt en orealistiskt välfinansierad anarkistisk organisation på jakt efter ett sällsynt klantigt utformat dödligt virus känns mest som något man har lånat från James Bond-serien eller varför inte den senaste Mission Impossible-installationen från fjolåret. Men detta är fan bättre än genomsnittet i FF-serien, vilket inte säger mycket...
cikon
2019-08-06
Märkligt underlig actionfilm utan så mycket fast. Saknar litet vettigare biljakter. Begränsad dialog som dock stundvis är humoristisk.
Adoniram
2019-08-04
Det fattas varken action eller specialeffekter, det finns överflöd av bäggedera. Dessvärre tröttsam dialog och klent manus som knappt räcker för att hålla ihop slagsmålen och pangpanget.