Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Faster, Pussycat! Kill! Kill!


Tre unga, orädda strippor söker spänning i öknen. De tar med sig flickvännen till en kille de dödar, och söker upp en ogästvänlig invalidiserad man och hans söner, för att försöka hitta hans pengar.


Originaltitel Faster, Pussycat! Kill! Kill!
Regissör Russ Meyer
Manus Jack Moran
Genre Komedi, Kriminalare, Thriller, 60-tal
Skådespelare Tura Satana, Haji, Lori Williams, Susan Bernard, Stuart Lancaster, Paul Trinka, Dennis Busch, Ray Marlowe, Michael Finn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 910
Filmnummer 7474

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2021-11-04
Inte så jättekul tyvärr men lite småcharmig, man tar sig genom mycket i filmen med ett snett leende. Å andra sidan krävs nog den attityden för att klara av den. Soundtracket är förvånansvärt bra. Och titeln är ju en av de bästa som finns.
Barneyk
2018-05-30
Förstår på många sätt grejen och för sin tid är det en ikonisk film. Men det betyder inte att jag uppskattar det. Svag tvåa.
Dream
2016-07-29
När filmen kom ut 1965 så väckte den ramaskri och sände chockvågor! Filmen från helvetet och det ena med det andra, samma typ av diskussioner som när t.ex. Rock'n'roll kallade för djävulens musik! Dessvärre så är det inget som sänder någon större "WOW" effekt längre, Jämför man med dagens våldsamma rullar av regissörerna Robert Rodriguez och Quentin Tarantino, så är den här rena sömnpillret.
Ful_fisk
2014-03-19
Brutal och kontroversiell kultfilm från det glada 60-talet. Kul att se tjejer slåss på sätt som bara män brukar slåss på film och filmen har mycket b-films-charm och ett schyst soundtrack. Men bra? Njae, det kan jag väl inte riktigt påstå. Men Quentin Tarantino tycker säkert att det är en av världens bästa filmer.
Kalkonhönan
2014-02-28
Åtta år sedan sist och andra gången som jag ser denna blev på Cinemateket i Stockholm med en god vän och en publik som verkade uppskatta filmen met än mig även om jag gillade den sist. Som B-film betraktad har den alla givna ingredienser och Meyer leker mycket med grodperspektiv och könsroller även om det blir lite väl mycket och filmen tänder aldrig till förrens den sista kvarten där filmen accelererar till 120 och spinner på i full fart! Önskar verkligen att jag kunde ha haft kvar fyran kvar på denna, tillsammans med publiken och polarens skrattanfall lyfter helhetsupplevelsen men som film betraktat har jag sett mer och bättre B-film och exploitation. Stort plus till soundtracket som består av sextiotalssurf som Tarantino säkert lyssnat på då han skrev Pulp Fiction.

2012-03-18
Russ Meyer for President & Tura Satana as First Lady! Riktigt bra men slutet kändes inte riktigt klockrent! Stabil till stark 4a - skall definitivt se mer av Mr. Meyer!
Hypostas
2012-03-03
Skulle behöva lite nakenscener för att engagera. Den lilla tjejen som skriker hela tiden är vansinnigt irriterande och slutet suger verkligen. Nära ettan.
yrkeschaufföre
2012-02-20
Coola brudar som nästan ser ut som om de är tecknade med sina kurvor men den är inte tillräckligt cool för att nå upp till en trea. Bakomfilmen från 2005 är tyvärr intressantare än själva filmen!
#54
2012-01-08
Det här är bara riktigt dåligt.
Teofilium
2011-12-03
Kul o galet!!!
Visa äldre kommentarer »