Fathers & Daughters

En författare brottas med livet som änkling och far efter ett mentalt sammanbrott. Tjugosju år senare kämpar hans dotter med att skapa sina egna anknytningar i livet.

Originaltitel Fathers & Daughters
Alternativ titel Fathers and Daughters, Padri e figlie
Regissör Gabriele Muccino
Manus Brad Desch
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Russell Crowe, Jane Fonda, Aaron Paul, Bruce Greenwood, Paula Marshall, Janet McTeer, Amanda Seyfried, Octavia Spencer, Brendan Griffin, Quvenzhané Wallis, Ryan Eggold, Kylie Rogers, Chris Douglass, Diane Kruger, Jenny Vos, John Shepard, Jason McCune

bizon
2022-06-23
Tror inte jag skulle satt 4a om jag inte hade barn. Den här berörde mig djupt.
2018-12-25
Det blir lite för banalt, klyschigt och simpelt för att säga allt det den försöker säga.
2018-03-07
Funkar att se på...
2017-08-02
Den här var ju rätt bra.
BerraS
2016-11-13
För långt ifrån svenska förhållanden. Hoppas jag. Lämna ett barn utan att följa med in, vistas på sjukhus utan att träffa sitt barn på ett halvår, stämma varandra, betala för skolgången... Listan kan göras längre. Besviken. Borde gripa tag men kändes inte trovärdig trots utmärkta skådisar.
zeke_karlsson
2016-06-27
Den berörde rätt djupt!
annihilat0r
2016-06-06
"Fathers and Daughters" är en mycket sorglig film om bristande anknytningar och dess konsekvenser. God kvalitet.
Christofer
2016-06-05
Okej, det här är inte den mest gjutna fyran jag satt, men upplevelsen var över förväntan.
Howler19
2016-04-23
Scenerna när Katie är ung är rakt igenom riktigt bra. Kemin mellan Crowe och Rogers sitter perfekt och historien är charmerande hjärtskärande. Om den förstnämnda delen är en aning lättsmält så är den andra betydligt svårare att ta till sig. Det var nog rätt grepp att göra det mer komplicerat, men sättet detta gjordes på var inte bra. Sammantaget en bra film som borde varit bättre, och jag lämnas därför mer frustrerad än något annat.
jenshultberg
2016-02-25
Väldigt bra film och ett klockrent budskap.