1.6

Faust 2.0

Fem fristående delar som knyts samman av en ramberättelse om hur djävulen får tag på människors själar med hjälp av appar.

Originaltitel Faust 2.0
Regissör Nicolas Debot, Micke Engström, Allan Gustafsson, Johannes Pinter, Robert Selin
Manus Nicolas Debot, Micke Engström, Allan Gustafsson, Johannes Pinter, Robert Selin
Genre 2010-tal, Skräck
Skådespelare Frida Liljevall, Thomas Hedengran, Per Burell, Mattias Redbo, Ida Linnertorp, Per Ragnar, Katarina Bothén, Chrissy Pavlov, Peter Stridsberg

dudson
2019-10-24
Hahahaa Swe filmakare försöker göra en Creepshow men misslyckas fatalt. Detta är fan enormt pinsamt.
2019-07-10
Tycker denna är en ganska hyfsad rulle faktiskt. För att vara en svensk rulle alltså. Särskilt den sista storyn är riktigt bra faktiskt.
Abigor
2015-03-09
Kan bara instämma i föregående omdöme av TheHorrorfan. Börjar hyfsat med lite Tales from the crypt-vibbar, men vid tredje historien börjar det spåra och mot slutet blir det rent av riktigt fånigt på den nivån att det inte ens är kul. OK att budgeten är riktigt låg, men det ursäktar inte allt.
TheHorrorfan
2014-12-09
Börjar lite intressant, men efter varje historia så blir det bara sämre och sämre. Tillslut så blir hela grejen bara komisk med kasst manus samt handling. Riktigt kass, men lite rolig var den. Stark 1a.