Faust: Love of the Damned

Faust: Love of the Damned har sin förlaga i Tim Virgil och David Quinns seriealbum om konstnären som ingår pakt med djävulen. Vår antihjälte rör sig i en dualistisk värld där mörka makter eleveras av makeupartisteri, typecasting och inte minst Screaming Mad Georges specialeffekter. Denna gapande japan är influerad av Dalis surrealism men filmen tillåts ändock vara relativt back-to-the-basics ibland; Ronny Svensson lyckas exempelvis bli ganska ond med hjälp av något så okomplicerat som en blåslampa.

Originaltitel Faust: Love of the Damned
Alternativ titel Faust, Diablo
Regissör Brian Yuzna
Manus David Quinn
Genre Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Andrew Divoff, Jeffrey Combs, Isabel Brook, Ronny Svensson, Mark Frost (II), Jennifer Rope, Monica Van Campen

angrybeaver
2012-10-09
Sådär härligt "B" rakt igenom!
jallek
2011-12-05
Gapar filmen igenom. Vet inte vad man ska börja. Om detta är medvetet eller ej. Mycket svårt att säga. Underhållande dock.
Hallkatla
2010-09-21
Skåd-is-arna pra-tar så-här, s-om p-å te-ater.. Förövrigt tror jag att det är mindre sex i mjukporr än i den här filmen.
Zok
2010-07-09
Den hade sina stunder, men ibland var detta inte särskilt bra.
EllaSpeed
2010-04-26
Som en ond version av Maskens återkomst. Dåligt till förbannelse. Enda behållningen är Ronny Svenssons biroll, trots att han också var skitdålig. Men de totalt trettio sekunderna han var med var underhållande i alla fall.
Aequitas
2010-03-11
öh, allvarligt... allt var dåligt

2009-05-01
Andrew Divoff gör förstås filmen hyggligt uthärdlig! :)
Rubbermonster
2008-09-21
Riktigt uselt skådespeleri av alla utom Combs och ett riktigt uselt manus. Lite gore livar upp dock
Golge
2008-07-20
hade förhoppningar om en småmysig, lättsmält superhjältefilm. fick en helt infernaliskt värdelös och grabbig skitrulle med ett horribelt soundtrack. man blev bara förbannad.
Powha
2008-01-16
Skådespelarna är inte mycket att hänga i julgran. Specialeffekterna gör dock den har filmen bra för sin genre.