billiga elavtal

billiga elavtal
2.6

FCU: Fact Checkers Unit

Två faktagranskare för en tidning blir tvungna att ta reda på om Bill Murrays förtjusning för mjölk stämmer genom att spionera på honom.

Originaltitel FCU: Fact Checkers Unit
Regissör Dan Beers
Manus Dan Beers, Peter Karinen, Brian Sacca
Genre Kortfilm, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Peter Karinen, Brian Sacca, Bill Murray, Kristen Schaal, Ayad Akhtar, Sarah Hudnut

Rune2000
2010-05-24
Jag förstår att alla tycker om Bill Murray men vi behöver inte denna kortfilm för att komma ihåg det.
bunnyboy
2010-05-17
Hade det inte varit för Bill Murray hade jag inte brytt mig om att betygsätta den över huvud taget. Pinsamt
DanielMott
2010-01-28
Amatörmässigt.
PolPut
2009-08-21
Fyyy va tråkigt. Bill borde tackat nej.
Piccolo
2009-05-22
Murray var skön, resten lite halvkrystat.
corto
2008-09-17
Hela inledningen är bara skit, när Bill Murray kommer in i bilden blir allt godkänt och när han sjunger ligger det på topp... annars var den väldigt medioker, endast intressant pga Bill Murray. tycker jag. Vet inte vad som gör att jag ger den en 3:a - istället för en 2:a... tror det kan vara bara för "Chopsticks I use when I got 'em..."
amam
2008-08-19
Kul kortis! Synd bara på att den mest påminner om ett serieavsnitt och saknar därmed någon riktig udd. Men en svag fyra får den ändå tror jag.
abbenisse
2008-08-19