Community

Det unga gifta parets liv verkar perfekt. De lever i ett fint hus i ett underbart grannskap. Men saker blir snabbt sjuka och mörka då de inser att grannskapet gör vad som helst för att de ska följa deras kontrakt, även om de involverar mord. Sjunde avsnittet i skräck serien "Fear Itself".

Originaltitel Community
Alternativ titel Fear Itself - Community
Regissör Mary Harron
Manus Mick Garris, Kelly Kennemer
Genre Kortfilm, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Brandon Routh, Shiri Appleby, Barbara Tyson, John Billingsley, Charlie Hofheimer, Tom Carey, Brooklyn Sudano, Meredith Bailey, Alexandra Fatovich, James D Hopkin, Peter Strand Rumpel, Jordan Schartner

SilkyMoll
2014-06-29
Obehaglig och något ångestladdad del. Jag gillar att den inte försöker för mycket utan är just tillräckligt obehaglig filmen igenom.
martineden
2014-06-08
[rek. 2] Bra struktur! Fungerar bra. Gillar skådespelet och tycker att det är precis rätt typ av obehag för en sådan film. Hade lätt kunnat bli överdrivet. Gillar den. Bra!
AlbinWesley
2014-03-02
Kul! För mig funkar det riktigt bra, för få saker är lika obehagliga som konceptet gated communities. Roligt och lekfullt utfört, och kanske den del hittills som känns minst som tv, och något så när närmar sig filmiska värden. Näst bäst hittills. Kul när rekommenderade ettor överraskar så.
ziferN
2013-10-27
Lamt ja, men jag upplevde avsnittet som smått spännande och intressant med tanke på den korta speltiden. Storyn har man dock sett förut men grismasken var lite häftig måste jag allt medge.
Jexxie
2013-01-19
Obehagligt, men inte läskigt direkt.
Grillo
2012-10-09
Arkiv X-avsnittet på samma tema är mycket bättre. Och vad är det med Fear itself och alla jävla twistslut? Ett fåtal har funkat rätt bra, men i det här precis som i de flesta är slutet helt ologiskt och korkat, och stämmer inte alls överens med figurernas tidigare beteende. Vad fick den vettiga juristkompisen att ändra sig på det sättet? Och är alla som bor i området fullständiga psykopater? Dessutom är det här inte skräck.
Christofer
2009-11-02
Lite småkul i början, men sedan blev det rätt fånigt ändå. Inget nytt tema direkt, och ingen speciellt bra variant av det heller.
amam
2009-07-09