3.4

Fear of a Black Hat

Ice Cold, Tasty Taste och Tone Def är medlemmar i N.W.H. (Niggaz With Hats) och hela deras liv genomsyras av rapkulturen, något som de vill visa i en ”rapumentär”. De har åsikter om allt: Varför det finns rasism, varför deras låtar är så missförstådda och varför alla deras managers har blivit mördade.

Originaltitel Fear of a Black Hat
Alternativ titel Blue Pastures
Regissör Rusty Cundieff
Manus Rusty Cundieff
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Rusty Cundieff, Larry B Scott, Mark Christopher Lawrence, Rose Jackson, Lamont Johnson, Kasi Lemmons, Penny Johnson, Devin Kamin, Faizon Love, Deezer D, Eric Laneuville, G Smokey Campbell, Darin Scott, Jeff Burr, Barry Shabaka Henley, Kenneth J Hall, Don Reed, Barry Heins, Clyde Risley Jones, Rochelle Ashana, LaVerne Anderson, K Front, Deborah Swisher, Nancy Giles

JeremyClarkson
2015-02-10
Känner på mig att J-Roc har fått en del inspiration härifrån.
Supernaut
2012-02-02
En kärleksfull hyllning till 90-talets tidiga gangster rap.
kanzi
2008-04-06
En underbart rolig film. Den här klassikern borde man försöka att få tag i.
monsterpop
2007-11-19
det vore i sanning ett mirakel om du inte sett den tidigare & det inte är första gången!
yangbo
2007-06-02
det här är så sjukt bra att den skulle vara minst lika bra om den gjordes idag och såg exakt så här ut, låtarna hade varit minst lika roliga idag också, det är egentligen ett mirakel att jag inte har sett den här tidigare, och det lär inte vara första, andra eller tredje gången jag ser den heller.
Spidde
2006-05-02
Hur får man tag i den här? *måste se*
targenor
2006-04-18
Mycket underhållande och rolig. Oavsett om man gillar hip hop eller inte.
nihilist
2006-02-28
Hahaha! Så bra!
Loffan
2005-12-21
haha så jävla rolig! som jag kommer ihåg den ialf..såg den när jag var yngre..måste hitta den igen asså!
Nervegas
2005-10-19
Tramsig men bitvis väldigt rolig. Hatar man rap så är den perfekt.