3.4
3.4
Fear of a Black Hat

Ice Cold, Tasty Taste och Tone Def är medlemmar i N.W.H. (Niggaz With Hats) och hela deras liv genomsyras av rapkulturen, något som de vill visa i en ”rapumentär”. De har åsikter om allt: Varför det finns rasism, varför deras låtar är så missförstådda och varför alla deras managers har blivit mördade.
Originaltitel | Fear of a Black Hat |
Alternativ titel | Blue Pastures |
Regissör | Rusty Cundieff |
Manus | Rusty Cundieff |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Rusty Cundieff, Larry B Scott, Mark Christopher Lawrence, Rose Jackson, Lamont Johnson, Kasi Lemmons, Penny Johnson, Devin Kamin, Faizon Love, Deezer D, Eric Laneuville, G Smokey Campbell, Darin Scott, Jeff Burr, Barry Shabaka Henley, Kenneth J Hall, Don Reed, Barry Heins, Clyde Risley Jones, Rochelle Ashana, LaVerne Anderson, K Front, Deborah Swisher, Nancy Giles |
Känner på mig att J-Roc har fått en del inspiration härifrån.
En kärleksfull hyllning till 90-talets tidiga gangster rap.
En underbart rolig film. Den här klassikern borde man försöka att få tag i.
det vore i sanning ett mirakel om du inte sett den tidigare & det inte är första gången!
det här är så sjukt bra att den skulle vara minst lika bra om den gjordes idag och såg exakt så här ut, låtarna hade varit minst lika roliga idag också, det är egentligen ett mirakel att jag inte har sett den här tidigare, och det lär inte vara första, andra eller tredje gången jag ser den heller.
Hur får man tag i den här? *måste se*
Mycket underhållande och rolig. Oavsett om man gillar hip hop eller inte.
Hahaha! Så bra!
haha så jävla rolig! som jag kommer ihåg den ialf..såg den när jag var yngre..måste hitta den igen asså!
Tramsig men bitvis väldigt rolig. Hatar man rap så är den perfekt.