Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Feast of Love


Som en modern version av En midsommarnattsdröm berättas det om den lokale läraren, Harry Stevenson, som ser kärlek ställa till med besvär bland stadens invånare ? där alla deras historier binds ihop till en romantisk fabel.


Originaltitel Feast of Love
Alternativ titel A Cup of Love
Regissör Robert Benton
Manus Allison Burnett
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Morgan Freeman, Greg Kinnear, Radha Mitchell, Billy Burke, Selma Blair, Toby Hemingway, Alexa Davalos, Stana Katic, Erika Marozsán, Jane Alexander, Fred Ward, Margo Martindale, Missi Pyle, Shannon Lucio
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 894
Filmnummer 55699

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2016-12-11
De första 10 minuterna ser lovande ut. Men det stagnerar. Historien som det hela bygger på har inte kvalitet nog för att bli en riktigt bra film. Kärlek kryddat med ungefär liks stora delar glädje och sorg är huvudtemat. Sevärd, men inte mer än så. Sådär
Stygga-Vargen
2016-11-11
Definitivt en av de bättre filmerna som gjordes under 00-talet. Snudd på mästerverk faktiskt. Morgan Freeman, Greg Kinnear och Selma Blair gör väldigt bra ifrån sig. Svag 5:a.
ulpe01
2015-10-06
Några sammanvägda kärlekshistorier, både lycka och tragedi. Gillar Kinnear och Freeman, de höjer upplevelsen till en trea.
Ima_Tree
2013-09-28
Folk som klåpar runt med känslolivet. Kalla onda kvinnor och mjuka eländiga små män...och så Freeman. Äh, helt ok.
MrsSchnieder
2013-09-04
Näe
mazquara
2013-08-03
något för såpaälskaren
StureStenhög
2013-06-24
Banalt och övertydligt, ingen drömkombination direkt. Det är en sån där film där varenda replik ska vara en skitnödig livsvisdom och där saker bara händer utan nån som helst uppbyggnad. Folk blir kära till höger och vänster, vissa förhållanden håller och andra inte, men eftersom alla relationer är så ytligt skildrade så känns det som att man skiter i vilket. Karaktärerna är dessutom papperstunna, och flera utav dem är ganska avskyvärda, att skådespeleriet överlag är väldigt oinspirerat hjälper inte heller. Det här kan bara placeras i brunträsket
mammene
2013-06-24
Inte ens Morgan Freemans insats kunde få det här att fungera särskilt bra. Han gick omkring och var lite småfilosofisk och inget fel med det. Det som var tröttande var att den ena kärleksaffären efter den andra las till utan att man riktigt hann förstå hur det gick till, och egentligen inte brydde sig så mycket heller.Förvisso gjorde man ingen ansats av att ha så stora mål med filmen, en småtrevlig film om kärlek och det målet infriade man.

2013-06-02
Den här får en stark tvåa. Underhållningsmässigt kanske den är värd en trea men det är lite halvt meningslös utan en ''vettig'' handling. Dock innehåller den bitar av både feel-good och även en del halvsorgliga inslag.
Bumbi78
2013-03-12
Dramakomedi med erotiska inslag som visst innehåller några hyfsat intressanta karaktärer längs vägen. Men som så ofta vet man precis vad som ska hända ögonblicket innan det händer och därför kändes den bortkastad Även Freeman´s roll som vis mysgubbe med påklistrad problematik kändes inte helt genuin - snarare bara ett känt namn för att få mer tittare.
Visa äldre kommentarer »