Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Tjuren Ferdinand


Detta är den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett stort äventyr.


Originaltitel Ferdinand
Regissör Carlos Saldanha
Manus Robert L Baird, Tim Federle, Brad Copeland
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare John Cena (röst), Kate McKinnon (röst), Anthony Anderson (röst), Bobby Cannavale (röst), David Tennant (röst), Peyton Manning (röst), Gina Rodriguez (röst), Daveed Diggs (röst), Gabriel Iglesias (röst), Flula Borg (röst), Lily Day (röst), Juanes (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 207
Filmnummer 125528

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


viffslan
2021-08-20
Barnen älskade den, och jag likaså. Gillade humorn, de små detaljerna och budskapet att våld inte lönar sig. Har konstaterat att jag älskar filmer där djur samarbetar och gör humor, och denna är full av det. Känner direkt att detta är en film jag kan se delar av om och om igen. Dancebattlen är bäst!
dafreakish
2020-01-17
Urtråkig film som drar ut på en berättelse som inte hade behövts dra ut på. Se på kortfilmen istället.
StureStenhög
2019-01-13
En sympatisk historia i botten, en det lyckas den klassiska kortfilmen förmedla bättre. Det här är en tramsigare version som tycks rikta sig mot en ganska ung åldersgrupp med tanke på all barnslig humor. Geten och den skotska tjuren är verkligen helt bedrövliga karaktärer. Dock är det harmlöst nog för att den inte ska behöva räknas till de absoluta bottennappen i genren
HerrNenne
2018-12-24
Expanderad? Snarare mest uppblåst och fylld med trams som till och med tar bort det mesta ur originalstoryn. Finns andra hyfsade poänger här, men ingenting som har med tjuren Ferdinand att göra.
2004Orre
2018-12-16
Den är väl inte ett mästerverk men det är en underhållande kids film som är lite smårolig med färglad animation och några sköna stunder, hatar rumpskämten dock och hästar som "dabbar", allvarligt talat
Powha
2018-09-29
Vilken koskit, blaffa!
vonadel
2018-07-02
Efter att ha sett några medelmåttiga filmer på senare tid var det åter en animerad film som fick mig på bättre humör. Tycker denna var riktigt charmig. Såg den i 4K HDR. Vilka färger! 7/10
idaho1981
2018-06-30
Söt och underhållande historia, men det hade kunnat bli så mycket mer och så mycket bättre med den historien och de röstskådespelarna.
myslas
2018-05-27
Jag vet inte riktigt varför jag fortsätter kolla på Blue Sky Studios filmer då de inte gjort någonting jag skulle kalla bra. Den här är är rätt harmlös och inte riktigt lika dum som många av de andra filmerna men bra är den definitivt inte.
Sir_Lord
2018-05-15
Fine den är mer inriktad mot barn, men känns rätt tunn
Visa äldre kommentarer »