Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Festen är över


Fortsättningen på American Graffiti. Här får vi följa de olika karaktärena från den första filmen flera år senare i livet.


Originaltitel More American Graffiti
Alternativ titel Purple HazeAmerican Graffiti 2
Regissör Bill L Norton
Manus Bill L Norton
Genre Komedi, Drama, Krig, 70-tal
Skådespelare Candy Clark, Bo Hopkins, Paul Le Mat, Ron Howard, Charles Martin Smith, Mackenzie Phillips, Cindy Williams, Anna Bjorn, Richard Bradford, Scott Glenn, James Houghton, Mary Kay Place, Will Seltzer, Ralph Wilcox, Jon Gries
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 104
Filmnummer 26526

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Xtro
2020-04-17
Uppenbarligen inte alls i klass med första, men ändå bättre och roligare än sitt rykte.
Fläskkäft
2015-04-25
Det behövdes egentligen ingen fortsättning på "Sista natten med gänget" men eftersom det uppenbarligen blev en hade jag hoppats att George Lucas hade ansträngt sig lite mer. Filmen är rörig och väldigt flummig, det klipps konstigt och grejen med flera bildrutor i en tilltalar mig inte alls. Humorn funkar sällan och blir mest pinsam. Jag gillade karaktärerna i den första filmen men dom missbrukas rätt grovt i den här. Det fanns en å annan scen som funkade men slarvades bort i allt flams och trams. Musiken är stundtals riktigt bra och isländskan var förjävla granner iaf.
ilBrutto
2014-09-20
Så kasst att tiden stannar, har i min värld absolut inget med Sista natten med gänget att f göra
mammene
2013-01-27
Lite smårolig underhållning med inte så mycket mer och det hade nog var bättre om man inte gjort någon fortsättning. Musiken däremot höjde, men det går inte att bara förlita sig på den.
StureStenhög
2013-01-26
Överflödig uppföljare. Man har helt enkelt tagit karaktärerna från första filmen och använt dem till att göra en ren tramskomedi där humorn missar ganska grovt överlag. Jag kan inte riktigt säga att jag gillar de här karaktärerna från första början, och jag tycker ändå att de behandlas lite ovärdigt. Den visuella stilen i Debbies del av filmen är dessutom ganska irriterande, och även om soundtracket är riktigt bra även denna gång. så används det inte alls till samma effekt här. Filmen funkar möjligen som en stunds förströelse, men jag hade klarat mig lika bra utan den
arruba
2009-11-29
Vi får följa 4 olika öden som alla visar oss tidens charm: Vietnam. Demonstranterna Hippiekulturen och min favorit John Millner och den vackra islänningen Eva under en racingdag. En helt klart trevlig film som inte når upp till 1ans värdigastatus men det är ändå underhållande och välgjort och faktist väldigt trevligt att titta på. Stabil 3. Soundtracket håller lika hög standard som klassikern American Graffiti!
KaptenCriz
2008-10-19
tycker att det var en rolig film ändå. bäst är ändå soundtracket och wolfman jack!
Bar-B-Qer
2007-09-29
smårolig film, men vilken bra musik. Alltid underhållande att se om san francisco 1967.
MoonieZ
2007-04-25
Känner man till bakgrunden till att filmen gjordes förstår man varför den ser ut som den gör.
udda_jag
2006-12-31
jag tycker faktiskt att den va rätt kul...särskilt de där me isländska
Visa äldre kommentarer »