Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Fiender emellan


Den äldre polischefen i Paris skall sluta och det finns två arvtagare, Vrinks och Klein, som leder varsitt sammansvetsat team och som starkt ogillar varandra. Samtidigt har en rad brutala rån genomförts nyligen och den av de två som lyckas sätta dit rånarligan ligger bäst till för jobbet. Ingen av de två skyr ojusta medel...


Originaltitel 36 Quai des Orfèvres
Alternativ titel Department 36
Regissör Olivier Marchal
Manus Dominique Loiseau
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Daniel Auteuil, Gérard Depardieu, Valeria Golino, André Dussollier, Roschdy Zem, Daniel Duval, Francis Renaud, Vincent Moscato, Stéphane Metzger
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 291
Filmnummer 31855

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Astrojacob
2010-08-20
Klockren fransk polisthriller av bästa klass. Får Wallander o Beck att likna dagisbarn i jämförelse. Foto, soundtrack, skådespel, intrig, stämning, rått våld - allt perfekt. Synd att inte amerikaner kan ta efter detta sätta att regissera o klippa filmer. Fullfjädrad Femma igen av regissören Olivier Marchal, se även "MR 73" med samma skådisar o regissör!
smekaren
2010-05-13
Visste inte att Magnus Betnér hade en filmkarriär i Frankrike...
kcorstar
2009-09-02
somnade...
KillerPutte
2009-09-01
(rek.3) En riktigt kompetent och spännande polisthriller som passar utmärkt när man bara vill koppla av. Depardieus näsa är lika gigantisk som Auteuils skådespel. Stabilare fyra finns inte i denna värld.
rhide
2008-04-06
sebar, men då krävs att man ser den ensam och har en spypåse till hands på grund av all bristande logik. Ta fan. Skådespelet och filmningen höjer den dock till just sebar.
Bonebreaker
2007-01-26
Väldigt snyggt foto och bra musik. Däremot hade jag nog inte valt den själv ur filmhyllan, tur att man har en mamma också.
lybban
2007-01-06
Man gillar inte dessa män.
Bomkia
2007-01-06
Lite småsegt och det känns inte direkt trovärdigt. Men vafan, skön action stundtals och jag gillar Depardieu. 3a.
Elek
2006-12-03
Tempot var bra under första hälften av filmen men efter det så planar den ut och slutar väldigt klyschigt. Filmen är ju fransk!!!??? Den ska ju sluta i tragik för %¤&%"#(Q%¤/()"=#
Czechflash
2006-11-28
Egentligen kanske bara en stark trea, men jag gillade den mörka tonen rakt igenom filmen och det är ett extra plus. Filmen är faktiskt mycket bra under första timmen, sen trodde jag den skulle sluta på topp, men då drog man ut på det hela. Till slut blev jag ändå nöjd och det är definitivt en sevärd och välgjord film. Snyggt foto, bra musik och skådespeleri. Svag fyra.
Visa äldre kommentarer »