Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Fifty Shades Freed


Avslutande delen i trilogin om Anastasia Steele och Christian Grey som nu ingår äktenskap.


Originaltitel Fifty Shades Freed
Alternativ titel 50 Shades Freed
Regissör James Foley
Manus Niall Leonard
Genre Drama, Romantik, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson (I), Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Callum Keith Rennie, Robinne Lee, Brant Daugherty, Andrew Airlie
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 191
Filmnummer 124738

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av Stygga-Vargen
När Femtio nyanser-tåget startade för några år sen så var jag inte sen med att stiga på och det är jag glad att jag gjorde. Jag plöjde igenom hela Femtio nyanser-trilogin av E.L. James och n...   Läs mer »

Kommentarer


Tatty
2020-10-04
Ganska okej film! Denna är mer mjukare än första och andra filmen!
Choirgirl
2020-01-14
Sämsta i serien.
Spook
2019-12-22
vill man se mjukporr är blå lagunen bättre. Den här var inte bra.
asasae
2019-07-07
Gillade faktiskt skiten! Haha! Bra filmmusik också. Kanske inte den mest intelligenta filmen, men en film kan ha andra kvalifikationer än så. De två timmarna flöt snabbt och smärtfritt förbi och jag blev road och underhållen.
asasae
2019-07-07
Gillade faktiskt skiten! Haha! Bra filmmusik också. Kanske inte den mest intelligenta filmen, men en film kan ha andra kvalifikationer än så. De två timmarna flöt snabbt och smärtfritt förbi och jag blev röda och underhållen.
asasae
2019-07-07
Jag gillade skiten! Må så vara att den är patetisk, men filmen roade mig faktiskt. De två timmarna flöt snabbt och smärtfritt förbi. Kanske inte den mest intelligenta filmen, men den har annat som också gör en film intressant.
PeterTheW
2018-08-27
Det är ju bitvis så dåligt att det blir underhållande. Faktiskt intressant när man tänker på att filmer av den här kvalitén vanligtvis skulle gå "direkt till video". Sexigt är det inte heller, men hade kunnat vara, med rätt folk bakom spakarna (no pun).
Ramza
2018-06-27
Tidigare filmer har varit taffliga och mediokra. Men detta var avgrundsuselt på ett sätt man ofta inte ser i filmer som tar dig till biografen.
Stygga-Vargen
2018-06-27
Utmärkt bra!
Misslovemovie
2018-06-18
En väldigt svag tvåa endast för att jag faktiskt orkade se hela filmen, tycker detta var den sämsta i trilogin då den saknade spänning och någon form av kemi mellan paret den handlar om. Retade mig mer än vanligt på Grey som mest är en självisk mansgris med alldeles för mycket pengar.
Visa äldre kommentarer »