bokföringsprogram enskild firma

Filth

En korrumperad Edinburgh-polis med bipolär störning manipulerar och hallucinerar sig genom julhelgen samtidigt som han försöker säkra en befordran för att vinna tillbaka sin fru och dotter.

LavaLi
2025-09-27
Rapp, hetsig & föraktande. Riktningslös & rörig. Berör inte.
Djason
2025-09-24
Underbart urflippad film med bra musik där James McAvoy briljerar. Vinner mycket på att den är relativt kort.
Murvel48
2021-12-27
Filmen pendlar mellan komedi och kolsvart drama och är rätt svår att betygsätta. Den får en trea för underhållningen och det utmärkta skådespeleriet.
Sliggis
2021-07-31
Andra halvan fick mig att ge filmen en 2:a istället för en 1:a.
Gröne_Orm
2019-02-14
Intressant på flera sätt. Jag har inte läst boken än, men den ligger i bokhyllan.
Gordyal
2015-10-25
Den korrumperade snuten med ett stänk av American Psycho förpackad som en skotsk, skitig, tragisk och kolsvart komedi. Tyvärr blir det rätt så tjatigt i längden, och den underliggande storyn är tämligen ointressant. Men den är full av guldkorn och betydligt mer än bara sevärd. (9-/15)
MaxMackan
2015-07-26
Fungerar halvt. Får inte riktigt ihop de mer skruvade karaktärerna med de mer rotade ska vara del av samma verklighet. Många såna problem...
Jämte
2015-05-17
Knock-out film. Gillade den från början till slutet.
lucius
2015-03-01
Ganska bra när den börjar flippa ur. Stark 3a/svag 4a
Jon~
2015-02-06
Bra jobb av McAvoy. I övrigt en riktig skitfilm. Fult filmad, tradig story med en tråkig dialog som regissören misslyckats med att göra ens lite intressant. En sann etta.