Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Filth and Wisdom


Filmen följer tre personer i London som strävar efter att hitta en plats i samhället där de både kan trivas och överleva. A.K, sångare i Ukraina-punkarna Gogol Bordello. Han tjänar pengar genom att piska män som betalar för sadomasochistiskt sex. Holly studerar balett men börjar arbeta på en strippklubb för att försörja sig. Juliette jobbar på apotek där hon stjäl tabletter. Hon drömmer om att hjälpa svältande barn i Afrika. Kring dem finns sexkunder, en indisk apotekare med stor familj, strippor och en blind poet.


Originaltitel Filth and Wisdom
Regissör Madonna
Manus Dan Cadan, Madonna
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Eugene Hutz, Vicky McClure, Holly Weston, Richard E Grant, Inder Manocha, Stephen Graham, Shobu Kapoor, Ade, Francesca Kingdon, Elliot Levey, Hannah Walters, Olegar Fedoro
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 138
Filmnummer 59462

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2019-04-11
Nej, det här föll inte mig på läppen. Berättandet når inte riktig fram utan det känns mest småstelt, konstruerat och distanserat.
mazquara
2016-07-10
riktigt bra, måste jag säga
Nena2000
2015-06-29
En stark 3:a och det är helt och hållet Eugene Hutz och Gogol Bordellos förtjänst. Ett stråk av Kusturica över filmen.........
GasolineCat
2012-11-10
Underbart att se Eugene Hutz, Stephen Graham och Vicky McClure i samma film. Egentligen skulle jag nog säga att den är en trea, men bara för att Eugene är med så får den en fyra av mig.
SynthErik
2011-11-30
Not sure if weak five or just strong four, men jag sätter en femma. Väldigt bra film, väldigt speciell indeed. Detta ger en fyra. Att sedan huvudpersonen är sångaren i det fantastiska bandet Gogol Bordello är ju inte helt fel och höjer den ytterligare. Mycket bra film!
bunnyboy
2010-07-02
Känns som att Madonna borde hålla sig till musiken, det blir lite bajsnödigt när hon ska ge sig på en artsy film liksom. Nae. Några roliga scener, men annars var det bara Eugene Hütz samt Gogol Bordello som gjorde den sevärd.
Gialloblu
2010-05-26
Madonna, har jag stor respekt som affärs/pr-geni. Just därför har jag lite svårt för hennes film som ska kännas "äkta". Dock mycket bra skådespelarinsatser på sina håll, en tvåa.
Sepelin
2009-09-08
Nja den räcker inte hela vägen... AK som karaktär lyfter hela filmen, de andra blir liksom lite bleka i förhållande till honom. Men en stark trea bli det iallafall. och det är Eugene Hutz förtjänst!

2009-08-01
Det enda positiva med den här filmen är Eugene Hutz och musiken av Gogol Bordello.
PebblesBeach
2009-06-16
Härlig känsla, ungefär den samma som i Wristcutters. Den sticker ut.
Visa äldre kommentarer »