Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

The Final Destination


Under ett rally kraschar en bil i 250 km/h in bland publiken så att hela stadion rasar samman. Nick ser detta i en vision och han och tolv andra undkommer olyckan, bara för att snart förföljas av Döden som är ute efter att fullgöra sitt verk.


Originaltitel The Final Destination
Alternativ titel Final Destination 4, The Final Destination 3D
Regissör David R Ellis
Manus Eric Bress
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Nick Zano, Krista Allen, Andrew Fiscella, Bobby Campo, Shantel VanSanten, Haley Webb, Jenna Craig, Mykelti Williamson, Justin Welborn, Stephanie Honoré, Lara Grice, Jackson Walker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1327
Filmnummer 70985

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kimchi
2022-01-23
Känner mig snäll. Gillar konceptet och serien, men denna va fanimej inte bra.
kovikovi
2021-09-09
den var inte så farlig lol
Rai
2021-06-23
Botten!!! Filmen är ju bra dum och saknar helt underhållning..
RunRiot
2017-03-14
Så jävla dålig att inte ens skaparen av Final Destination vill kännas vid den.
Lotso
2015-10-12
I sin helhet är detta verkligen en dålig film på en del sätt. Främst är det samma gamla visa åter igen, fast med fler osympatiska karaktärer och CGI mord som inte är övertygande för fem öre. Inte ens olyckan är intressant eller läskig i sig. Samt fullt med plot-holes. Man kan nästan säga att filmen är skrattretande dålig för hur mycket dåliga saker där verkligen är med i filmen. Jag har hört att enda sättet att filmen är sevärd är i 3D, vilket är den typen av 3D jag gillar. När saker och ting flyger ut ur skärmen. Gimmick 3D med andra ord. Desvärre blev det ju inte så jag såg den så varje gång en sådan effekt inträffade kändes det bara extra tomt och sorgligt.
Redfield4ever
2013-10-30
Tredje akten drog ner det hela. Femman är mycket bättre.
silvertrain
2013-08-13
Final Destinationfilmerna blir bara bättre och bättre! Riktigt kul med 3D-effecter!
larsen1976
2013-03-11
Fick lite deja vu när jag såg denna film, förmodligen för att detta är en "re-make" av den första Final Destination filmen som var mycket bättre. Temat känns uttjatat och förutsägbart. Se hellre den första Final Destination filmen.....
Barneyk
2013-03-08
Svag tvåa, klart sämst i serien hittils. Saknar helt tempo och blir verkligen aldrig spännande öht. Dessutom är den inte alls särskilt påhittig utan verkar vara mer spektakulär när det kommer till dödsfallen. Jag klagade lite på platta karaktärer i 3an men oj vad bra dom känns i jämförelse med det här. Känns väldigt orättvist mot trean som hade ett bra tempo och en stark skådis i huvudrollen att hamna på samma betyg som denna, men det visar hur brett spektrum min tvåa har. Denna är ändå hyfsat underhållande och har ett par kul scener så en etta känns orättvist.
Zebulonm
2013-02-03
var godkänd vilket jag inte trodde då jag börja slötitta på denna......
Visa äldre kommentarer »