Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Fingerprints


Melanie flyttar hem till sina föräldrar och syster efter att ha tillbringat en tid på behandlingshem. Hon upptäcker dock snart att allting inte står rätt till i hemstaden.


Originaltitel Fingerprints
Regissör Harry Basil
Manus Brian Cleveland, Jason Cleveland
Genre 2000-tal, Skräck, Mysterium, Thriller
Skådespelare Leah Pipes, Kristin Cavallari, Josh Henderson, Andrew Lawrence, Lou Diamond Phillips, Sally Kirkland, Geoffrey Lewis, Justine Basil, Sydnee Harlan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 131
Filmnummer 59831

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Juu_W
2014-05-06
Den första halvtimmen är seg, osympatiska karaktärer, många filmfel, dåliga skådespelare, dumma tonåringar, idiotiska vuxna... Behöver jag fortsätta?
Tatty
2014-01-10
Gillar filmen för den är bra och spännande. Men filmen var inte läskig iaf. Kan se den fler gånger till för jag gillar den här filmen med spökar och så.
Bima
2013-03-14
Mamman i filmen var det sämsta jag sett på länge, var hittar de sådana usla s.k. skådespelare/-rskor? Huh! Kunde varit en ok film, den har potentialen men tyvärr faller den platt. Plus till huvudrollinnehaverskan dock.
Lunatisk
2013-03-02
Så trevligt när man förväntar sig en etta och sätter en trea. Helt okej film.
jennah
2012-03-06
Extremt ojämn. Den får den svagaste av tvåor om man ser den som ungdomsfilm och inte skräckis. En sak jag verkligen undrar är varför spöken som vill nåt alltid måste skrämmas som fan och visa sig obehagliga? Om de bara sade lite normalt vad de ville så skulle de kanske få hjälp fortare.
Kajsa91
2011-08-19
Det är någonting jag verkligen gillade med den.. Vet inte vad, men något.
larsen1976
2010-12-20
B-skräckis som inte riktigt håller måttet. Lite seg innan filmen kommer igång på allvar, första halvtimmen är helt avslagen. Filmens enda behållning är att den får ett oväntat slut när man får reda på hur det egentligen ligger till. Det räddar filmen från betyget ett!
Slakob
2010-10-14
Halvt intressant nybörjarproduktion som svajar på grund av att den aldrig riktigt kommer igång och på grund av en cinematografi som tar bort en stor del av en potentiell spänning. Filmen svajar inte bara på dessa punkter; som vanligt vid denna budgetnivå är det alldeles för många idéer som trängs för att få plats och river alla försök till en röd tråd. Utöver ett slut som borde omredigeras GROVT så har jag inte mycket annat att tillägga än att filmen funkar om man inte har några förväntningar eller om man vet att man kommer att se på en förutsägbar b-film.
Skea
2010-09-11
Inte jätte bra, men inte super dålig heller
Placebohoe
2010-09-10
Tråkig.
Visa äldre kommentarer »