nya casino utan svensk licens

2.1

Fire Birds

När helikopterpiloten Jake är nära att skjutas ner i samband med en flygning över latinamerikanska kokainområden, bestämmer Pentagon att de ska ta fram en ny attackhelikopter för att bekämpa narkotikasyndikaten.

Rune2000
2024-10-26
Filmen är betydligt bättre än vad jag förväntade mig! Både Sean Young och Tommy Lee Jones är utmärkta i sina roller. Tyvärr är det Nicolas Cage som drar ner helheten eftersom han helt klart var för ung för att axla en huvudroll av den magnituden.
Starkbröl
2024-10-22
Katastrofalt kass och B och mest en massa segt relations/problemsnack, men Sean Young är riktigt snygg och en del helikopterscener likaså om man gillar sånt. Och ett gammalt svenskt Draken som antagonist är förstås ganska unikt! För dum och dålig för att kallas amerikansk krigspropaganda.
2024-02-26
Till filmens försvar var den väldigt kort, för den här helikopterkåta versionen av Top Gun är inte annat än ett haveri. Cage är urusel och ter sig hög filmen igenom medan TLJ mest mumlar. Några fina flyg och stridsscener finns det dock.
skillbill
2014-08-15
Får en trea pga TLJ, jäklar vad han är bra.
HerrNenne
2013-10-13
Hyfsad film, bidrar inte med något nytt.
atroxa
2013-05-08
Om ändå typ McTiernan regisserat denna när den kom. Cage är verkligen inte bra här heller iofs. TLJ är skön som vanligt.
amam
2012-09-21
Svag tvåa. Det är Tommy Lee Jones som är behållningen. Resten av skådespeleriet verkar ha utförts av robotar. Sämst nästan. Och Cage verkar påtänd större delen av filmen.
dudson
2010-03-30
Njaee,,Filmen får knappt Godkännt,,Mest störande är Cage som är så Jobbig&störig i typ hela filmen..Tur att det finns en Motpol som heter Tommy lee jones!! Någolunda Bra blir filmen den sista Halv-timmen...
jonbo
2008-09-28
Yuck vad 80-talet övertygar, med många lager ost.
IrwinFletcher
2008-06-14
T.o.m. sämre än Top Gun. Usch!!