Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

First Love


Baserad på en verklig händelse i Japan, handlar denna film om det största bankrån i landets historia. Den tionde december 1968 lyckades några personer komma över hisnande 300 miljoner yen från en värdetransport. Trots gigantiskt polispådrag så fann man aldrig rånarna, och det har sedan dess blivit vida omtalat och kallas kort och gott: 300 miljoner yen rånet.


Originaltitel Hatsukoi
Regissör Yukinari Hanawa
Manus Yukinari Hanawa
Genre 2000-tal, Kriminalare, Drama, Romantik
Skådespelare Aoi Miyazaki, Keisuke Koide, Masaru Miyazaki
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 22
Filmnummer 53054

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2011-09-05
Filmen är bra kring stöten och de lyckliga bilderna av Aoi Miyazaki som Misuzu när hon lär sig köra motorcykel. Bortsett från det en ganska långsam film som inte lyckas gå speciellt djupt.
joakimfischer
2010-07-19
ganska seg film. känns ganska grötig i berättandet med. flr inte så bra koll på karraktärerna
Cumlin
2008-03-27
Något för segt och enkelspårigt för min smak men handlingen var annars helt okej.
uCj
2007-11-25
Den här filmen utgår från en bok av Misuzu Nakahara, publicerad trettio år efter rånet. Där påstår hon sig vara den unga tjejen som rånade värdetransporten! Det är en väldigt fascinerande historia som också blir en väldigt bra film, jag blev possitivt överraskad eftersom jag trodde den enbart skulle fokusera på självaste rånet, men det är Aois karaktär som står i centrum. Det är dock ingen riktigt bra karaktärsstudie, inte heller en väldigt spännande film även om den är det stundtals. Det jag saknar ett ordentligt uppbyggt spänning, men nåja, det är en väldigt underhållande film oavsett.