3.6

Fish Tank

Den bångstyriga 15-åringen Mia slåss, dansar i rivningshus och försöker sno en häst. När mamma skaffar en ny snygg kille blir allt bara än mer komplicerat.

Originaltitel Fish Tank
Regissör Andrea Arnold
Manus Andrea Arnold
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Katie Jarvis, Michael Fassbender, Harry Treadaway, Kierston Wareing, Rebecca Griffiths, Sydney Mary Nash, Jason Maza, Jack Gordon, Charlotte Collins, Brooke Hobby

HerrNenne
2022-10-06
Pallar inte tråkig, realistisk misär.
KyLLo
2018-06-12
Se dokumentären Loving Lorna om ni vill se verklighetens motsvarighet.
2018-03-08
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna film.
RustyFilm
2016-12-07
”Fish tank” är ett rått socialrealistiskt brittiskt drama. Trots råheten är handlingen nästan helt befriad från fysiskt våld. Bildberättandet är mycket skickligt utfört och hela tiden helt oförutsägbart. En mycket snygg produktion i allt förutom Bildformatet, 4:3. Varför 4:3??? Någon som förstår det valet?
supermancover
2016-08-10
Bra skådespel, jättefin regi- och fotoinsats men åh, så tråkig. Händelselös och jag blir aldrig engagerad så pass att jag egentligen vill se vidare.
baba_jaga
2016-07-23
misär misär misär
frommen
2016-03-05
Fin å bra. Fin scen i slutet när dottern bjuder upp mamman på dans efter att all annan slags kommunikation har gått sönder
Barneyk
2016-01-21
Fantastisk i hur vi får följa Mia så tätt hela filmen igenom. Otrolig känsla i så gott som alla karaktärer. Mycket snyggt berättat med fokus på Mia hela tiden. Mycket känslor. Mycket klass. Mycket bra.
AlbinWesley
2015-10-13
Lite för glad! Annars superbra, stark trea.
solan
2015-07-11