Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Fishy


På en loftgång i Fisksätra möts den nyinflyttade innetjejen Micka och den sunkiga förortskillen Danne. Hon brinner för sitt jobb. Han kollar mest på teve. Egentligen har de ingenting gemensamt. Men när Dannes flickvän reser bort, påbörjas en oväntad historia, som kommer att förändra dem båda. Maria Bloms tidigare osläppta "övningsfilm".


Originaltitel Fishy
Regissör Maria Blom
Manus Maria Blom
Genre Drama, Romantik, Komedi, 2000-tal
Skådespelare My Bodell, Daniel Gustavsson, Paula McManus, Per Grytt, Livia Millhagen, Isabell Sollman, Axel Albert, Mats Rudal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 355
Filmnummer 49772

Recensioner

Skapad 2019-10-25 av westost
Fisksätra ligger öde och framstår som en ganska ointressant plats att befinna sig på. Hösten är tråkig och ordinär, precis som Dannes liv i TV-soffan tillsammans med sin sambo Jonna. Danne beg...   Läs mer »

Kommentarer


Albion
2018-03-07
Fishy skulle mycket väl räcka som ord också på en recension av denna film som är en ganska udda upplevelse. Först och främst är det en helt fishy film, supertöntig, sunkig och B. Men så var det då det här med charmen, lekfullheten och känslobeskrivningarna som landar alldeles utmärkt hos mig. Jag hade en väldigt trevlig stund trots allt och betyget blir en 3;a
yrkeschaufföre
2016-06-10
Jag är inte lika positiv som sist men fyran får vara kvar tack vare My och Daniel.
V70
2016-06-10
Inte så tokig, men slutet sög.
AlbinWesley
2014-05-18
Det finns väl några bildrutor jag tycker är snygga, men manus, regi och skådespel är fullkomlig katastrof, minst sagt. Utsökt usel film, som hade kunnat ha något om allt inte var så jävla illa. Fattar verkligen inte det positiva mottagandet den fick när den kom osv.
peu-depeu
2014-05-02
Duger inte ens som bakgrundsljud.
Doddedronten
2014-02-24
Väldigt stark och välspelad film. Hjärta och smärta, med betoning på det senare.
Gigi1943
2014-02-19
Den var inte så tokig, skrev i mitt block "söt liten film om kompisskap", ja, eller ... sov bara tio minuter mot slutet trots att den inte var så lång.
Dutch
2014-02-19
Halvgullig och halvrolig
Snäckan
2012-07-13
Aldrig har 75 min känts längre i filmsammanhang. Förstår inte att folk kallar den verklighetstrogen, bara för att den inte är amerikansk-inspirerad. Tycker inte det var mycket verklighetstroget över skådespeleriet faktiskt, mest krystat och obekvämt.
KyLLo
2010-08-31
WoodWoman: Antingen kan man tycka om exempelvis amerikansk film som är överdriven, påkostad och fartfylld eller realistiska lågmälda vardagsfilmer som inte är förskönade. Eller både och. Smaken är förstås olika. Jag kan förstå om "Fishy" inte går hem hos personer som är yngre än huvudpersonerna eller hos de som befinner sig i ett jobbigt förhållande eller just avslutat ett, men ge den gärna en ny chans om några år. Det ovanliga med "Fishy" är egentligen inte handlingen utan stämningen och berättarstilen.
Visa äldre kommentarer »