Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Fit to Kill


Den kinesiske affärsmannen Chang äger den fantastiska Alexa-diamanten, stulen i Ryssland under andra världskriget. Under pompa och ståt på en galamiddag är det tänkt att han ska återlämna diamanten till det ryska folket med diamanten stjäls av brottslingen Kane och den sexiga yrkesmördarinnan Blue Steel. De manliga och kvinnliga bimbo-agenterna på Honolulu försöker återfinna diamanten med våld, tuttar och explosioner som följd.


Originaltitel Fit to Kill
Regissör Andy Sidaris
Manus Andy Sidaris
Genre 90-tal, Action
Skådespelare Dona Speir, Roberta Vasquez, Geoffrey Moore, Julie Strain, Carolyn Liu, Aki Aleong, Bruce Penhall, Cynthia Brimhall, Ava Cadell, Michael J Shane, Sandra Wild, Tony Peck, Rodrigo Obregón, Mark Barriere, Chu Chu Malave, Richard Cansino, Brett Baxter Clark
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 26
Filmnummer 52032

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2019-05-09
Mycket av samma skåpmat blir det ju, speciellt när jag sett den sjätte Sidaris på kort tid. Mycket naket i den här, men lövtunnt i övrigt. Försöken till komedi är helt misslyckat.
StureStenhög
2015-12-04
Mer av samma blir det ju, men jag vill nog ändå påstå att det här är en av de bättre i serien. Det är en ganska underhållande historia vi får, och en del kul scener längs vägen blir det. Att Rodrigo Obregon denna gång får spela ryss på ett ytterst oövertygande vis piggar upp, och jag har väntat länge på att Julie Strain ska dyka upp i den här filmserien, och det gör hon galant här. Stark tvåa
Filmgalning
2013-09-12
Ovanligt rolig men oftast är det samma gammla dynga som Sidaris bjuder på
Gordyal
2009-02-26
Jag börjar bli rätt så less på sidarisarna, men lite måste man ju anstränga sig. Denna innehåller faktiskt en ganska rolig scen (med torpederna i leksaksaffären), samt ett par underbart kassa action-sekvenser. Annars är det lika charmlöst som vanligt. (4/15)