Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Florence Foster Jenkins


Historien om Florence Foster Jenkins, en arvtagerska i New York som drömde om att bli operasångerska, trots att hon hade en fruktansvärd sångröst.


Originaltitel Florence Foster Jenkins
Regissör Stephen Frears
Manus Nicholas Martin
Genre Drama, Komedi, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson, Nina Arianda, Stanley Townsend, Allan Corduner, Christian McKay, David Haig, John Sessions, Brid Brennan, John Kavanagh, Pat Starr, Maggie Steed, Thelma Barlow, Liza Ross, Paola Dionisotti
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 497
Filmnummer 118545

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


NoWireHangers
2020-06-28
Jag har varit fascinerad av Florence Foster Jenkins sen första gången jag hörde talas om henne och har nog plågat en och annan genom att spela hennes musik genom åren. Streep, som i andra filmer bevisat att hon är en bra sångerska, lyckas efterhärma hennes falsksång väldigt bra. Alla skådespelare gör väldigt bra ifrån sig. Filmen skildrar en väldigt kort tid I Foster Jenkins liv och bakgrundsinformation berättas istället för att visas. Det funkar ändå ganska bra men kanske hade man kunnat lära känna henne bättre med ett annat upplägg? Ändå en stark 3:a.
92axha10
2019-02-27
Välspelad och underhållande film om en fascinerande person.
abnormal
2018-11-18
Mysig och trevlig att se på.
Gordyal
2018-03-22
Jag trodde aldrig att jag skulle säga/skriva detta, men det här är Hugh Grant Show. Bakgrundshistorian är fascinerande men här något snedvriden. Man faktum kvarstår: Detta är Hugh Grant Show! (8+/15)
Christofer
2017-09-21
Stundtals fantastiskt roligt faktiskt. Streep gör ju hela filmen, men även pianisten var ju väldigt underhållande, inte minst i början. En intressant historia nånstans ändå, mitt i allt det udda med hela grejen.
Strongbow
2017-09-16
Positiv överraskning. Nära fyran.
Robkiller
2017-08-19
jadu... film om världens sämsta sångerska... har kanske någon form av poäng och den är välspelad... men i slutändan helt totalt ointressant.
HerrNenne
2017-05-19
En intressant historia blir tyvärr inte automatiskt en bra film. Detta trots bra skådespelarinsatser. Men det blir tråkigt och ointressant ganska snabbt, man får mer lust att googla vad som hände än att se klart filmen. Lågpunkten nås med den larvigt inskrivna Agnes Stark som ska vara någon slags symbol i filmen men är så dåligt skriven att man får krupp.
labi
2017-05-17
Grant hade förtjänat en Oscarsnominering för den här.
fridenpaden
2017-05-02
Bedårande historia.
Visa äldre kommentarer »